Libnet.ro
UNICEF

13:00

BVB Lichiditate de 28 milioane lei, sub media anului trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de 28 milioane lei, sub media anului trecut

BET-FI, singurul indice care a incheiat sedinta de tranzactionare pe minus Rulajul inregistrat in sedinta de ieri de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de aproximativ 28 milioane de lei, in conditiile in care SIF Transilvania SIF3) a devenit cel mai lichid emitent datorita unei tranzactii de tip deal in valoare de 5,52 milioane de lei, la pretul unitar de 0,46 leiunitate, in crestere cu 2,91% fata de pretul de referinta din piata regular. continuă pe Ziarul Bursa

Telecomunicatii CFR estimeaza pentru acest an un profit brut de 4,63 milioane lei

Telecomunicatii CFR, operatorul retelei de telecomunicatii feroviare, estimeaza pentru acest an un profit brut de 4,63 milioane lei, la venituri totale de 69,86 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Fermierii ar putea primi un ajutor de stat de 54 milioane lei

Fermierii ar putea primi un sprijin financiar de 54,04 milioane lei in acest an, potrivit unui proie.

Fermierii ar putea primi un ajutor de stat de 54 milioane lei in acest an pentru cresterea animalelor

Fermierii ar putea primi un sprijin financiar de 54,04 milioane lei in acest an, potrivit unui proiect de Hotarare pentru completarea Hotararii Guvernului nr. 11792014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor, publicat in dezbatere de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Ministerul Apararii vrea sa cumpere aparate telefax in valoare de 2,3 milioane lei

Ministerul Apararii, prin Unitatea Militara 02415 Bucuresti, a lansat o licitatie de 2,3 milioane lei 485. 000 euro), fara TVA, pentru achizitia de aparate telefax, potrivit unui anunt publicat pe platfoma SICAP.

DUPA O INSPECTIE EFECTUATA DE ANAF Romgaz trebuie sa plateasca dividende de 34,85 milioane lei

Producatorul de gaze naturale urmeaza sa atace decizia ANAF atat pe cale administrativa cat si judiciara Romgaz Medias SNG) trebuie sa plateasca dividende de 34,85 milioane de lei, potrivit unui raport intocmit de inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in urma unui control economico-financiar al ANAF realizat la producatorul de gaze naturale intre 27 noiembrie 2019 si 31 ianuarie 2020, se arata intr-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Administratia Cimitirelor a incheiat contracte de 30 milioane de lei pentru servicii de paza si patrulare in cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, institutie in subordinea Primariei Capitalei, a incheiat 5 acorduri-cadru cu o valoare maxima de circa 30 milioane lei fara TVA pentru paza cimitirelor din administrare pentru 2 ani. Contractele vizeaza paza cimitirelor 24 ore din 24, 365 de zile. Licitatia a fost castigata de firmele: Divizia de Securitate Eurogrup Rangers, Centistar Proxim si Ares Guard.

FOTO Cresa din fonduri europene pentru o comuna din Alba cu 7.000 de locuitori. Proiectul costa peste 10 milioane de lei

Peste 10 milioane lei vor fi investiti in comuna Ighiu, din judetul Alba, printr-un contract de finantare nerambursabila prin Programul Operational Regional pentru crearea unei crese in comuna.

Aparate telefax in valoare de 2,3 milioane lei pentru Aparare

Ministerul Apararii, prin Unitatea Militara 02415 Bucuresti, a lansat o licitatie de 2,3 milioane le.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )