Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost ranit la protestele din 10 august si a emigrat in Franta unde si-a deschis o afacere similara celei din Romania

Adevărul Adevărul,
A fost ranit la protestele din 10 august si a emigrat in Franta unde si-a deschis o afacere similara celei din Romania

Doru Oprea 42 de ani) e unul dintre miile de antreprenori care s-au straduit sa reuseasca in Romania. A deschis o firma, a adus turisti straini, si-a platit la timp taxele si a facut tot posibilul sa reziste, de-a lungul anilor, avalansei de schimbari fiscale care i-a trimis pe altii in faliment. Pana pe 10 august 2018. continuă pe Adevărul

Viceprimarul Capitalei, despre PROTESTELE din 10 august: CREATIA LUI LIVIU DRAGNEA! Parchetul va porni pe alte piste dupa declaratiile mele

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a facut, vineri, o declaratie surprinzatoare despre protestele din 10 august din Capitala. Dupa declaratiile mele, Parchetul va porni pe alte piste, sa vada.

Aproape 1.700 de persoane au fost audiate n dosarul violentelor din 10 august / Este n curs o expertiza privind substantele lacrimogene folosite de jandarmi

Procurorii militari care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei au audiat pana acum aproape 1. 200 de martori, 560 de victime si au vizionat imaginile din timpul evenimentelor. De asemenea, au fost declasificate o parte din documentele intocmite de structurile cu atributii si este in curs o expertiza fizico-chimica privind substantele iritante lacrimogene folosite de jandarmi, a anuntat luni Parchetul General.

Aproximativ 1.180 de martori, audiati in dosarul protestului din 10 august. Ce cauta procurorii

Pana in prezent au fost audiate aproximativ 1. 180 de martori si 560 de persoane vatamate si parti civile in dosarul protestului din 10 august, anunta Agerpres, care citeaza Parchetul de pe langa inalta.

Parchetul General, despre dosarul violentelor din 10 august: Este in curs de efectuare expertiza fizico-chimica asupra substantelor cu efect iritant lacrimogen folosite

Parchetul General a anuntat, luni, care este stadiul dosarului deschis dupa protestul din 10 august, precizand ca au fost audiati aproximativ 1. 180 de martori, fiind 560 de persoane vatamate. in plus, s-au.

PARCHETUL GENERAL: Aproximativ 1.180 de martori, audiati in dosarul violentelor din 10 august

Parchetul General a anuntat, astazi, care este stadiul dosarului deschis dupa protestul din 10 august, precizand ca au fost audiati aproximativ 1. 180 de martori, fiind 560 de persoane vatamate.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, asteptat la Parchet dupa ce a admis ca A MINTIT la audierile pe tema violentelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu este asteptat luni, la Parchet, dupa ce a declarat ca a mintit atunci cand a fost audiat in legatura violentele de la protestul din 10 august 2018, relateaza.

DESPRE PROTESTUL DIN 10 AUGUST: Badulescu va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat astazi ca luni, la Parchetul Militar, va face declaratii despre protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, unde va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii pentru a identifica daca acea zi a fost sau nu creatia lui Liviu Dragnea.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ar putea fi audiat la Parchetul General n legatura cu protestul din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu ar putea fi audiat, luni dimineata, la Parchetul General in legatura cu afirmatiile sale privind protestul din 10 august 2018, dupa ce a spus ca a mintit cand a dat declaratii in fata anchetatorilor, transmite Agerpres.

UPDATE Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General n legatura cu protestul din 10 august: Adevarul l vor stabili procurorii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a ajuns, luni, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat in legatura cu declaratiile sale privind protestul din 10 august 2018, potrivit carora ca ar fi mintit cand a dat declaratii despre ancheta.

Gazele trase la protestul din 10 august, expertizate de procurori. De ce intarzie ancheta?

La aproape 6 luni de la protestele violente din data de 10 august dn Piata Victoriei, Parchetul General vine cu noi detalii despre ancheta si explica motivele pentru care aceasta avanseaza greu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )