Libnet.ro
UNICEF

22:15

Veste soc pentru toti PENSIONARII din Romania: Ce vechime vor avea de azi inainte si cati BANI li se taie din pensie!

B1 B1,
Veste soc pentru toti PENSIONARII din Romania: Ce vechime vor avea de azi inainte si cati BANI li se taie din pensie!

Noua lege a pensiilor are un gradmai mare de permisivitate in ceea ce priveste vechime. Poti merge de acum la Casa de Pensii pentru a-ti cumpara anii lipsa din contractul de munca!Chiar daca suna. continuă pe B1

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Veste soc pentru proprietarii a trei milioane de autoturisme din Romania. SOFERII au intrat in panica

Posesorii de masini pe motorina au primit o veste crunta! Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, a aqnuntat ca in cativa ani masinile diesel vor.

Veste FABULOASA pentru soferi! Programul PRIMA MASINA se extinde: Vezi conditiile in care primesti BONUSURI pentru inca un autoturism

Veste buna pentru toti romanii! Programul Prima Masina se extinde, iar cei interesati vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca.

Prima retea de trasee pentru alergare montana din Romania. Rutele, marcate in limbile romana, maghiara si engleza

Prima retea de trasee pentru alergare montana din Romania se va amenaja in Muntii Padurea Craiului din judetul Bihor, rutele urmand sa se realizeze cu marcaje permanente in limbile romana, maghiara si engleza in defileul Crisului Repede si imprejurimile comunei Rosia.

Bancile din Romania au un nou Cod de Conduita

Industria bancara din Romania a adoptat noul Cod de Conduita, dupa cel initial, din 2009 document ce evidentiaza respectarea principiilor eticii bancare in raport cu toti stakeholderii sistemului bancar si pune accentul pe protectia consumatorului prin conlucrarea cu debitorii consumatori care se confrunta cu dificultati financiare, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei noastre.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

LOVITURA de la Bruxelles! REZOLUTIA Parlamentului European despre statul de drept din Romania baga spaima in PSD

Eurodeputatul PSD Razvan Popa considera ca o eventuala rezolutie a Parlamentului European cu privire la situatia din Romania ar fi total nejustificata. Politicianul neaga faptul ca Romania ar fi inregistrat.

Prima regiune din Romania care si-a lansat propria moneda

Sibiul este prima regiune din Romania care isi va lansa o moneda locala, Sibcoinul, in 21 noiembrie, la Bucuresti, aceasta moneda urmand sa fie folosita pe durata anului 2019, cand judetul va fi Regiune.

Discounterul Kik deschide al treilea magazin din Romania, in urma unei investitii de 20.000 de euro

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al treilea magazin din Romania, in Uvertura Mall, cel mai mare centru.

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

O noua epidemie mortala loveste fermele din Romania. Boala oii nebune decimeaza turmele din tara

O noua epidemie mortala loveste fermele din Romania. in timp ce noi focare de pesta porcina sunt descoperite, in tara a patruns si scrapia. Numita boala oii nebune, boala este incurabila si singura.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )