Libnet.ro
UNICEF

06:30

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale vanatorii si pescarii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Secretara unei cunoscute universitati din Romania a filmat un clip deocheat chiar la locul de munca. Cum a fost prinsa

Una dintre secretarele unei facultati din Romania a devenit subiect de discutie studenteasca, dupa ce a fost recunoscuta intr-un film pentru adulti, publicat pe unul dintre cele mai cunoscute portaluri de.

Sweet Bunny. Secretara unei cunoscute universitati din Romania a filmat un clip deocheat chiar la locul de munca. Cum a fost prinsa

SWEET BUNNY a ajuns rapid in atentia romanilor. Una dintre secretarele unei facultati din Romania a devenit subiect de discutie studenteasca dupa ce a fost recunoscuta intr-un film pentru adulti, publicat.

MOL are cele mai bune rezultate trimestriale din ultimii trei ani

Profitul operational al grupului a crescut cu 23%, la 708 milioane de dolari Grupul petrolier maghiar MOL a anuntat ieri, pentru trimestrul al treilea din 2018, un profit operational Clean CCS EBITDA) de 708 milioane de dolari, mai mare cu 23% fata de intervalul similar din 2017. Castigul de pe segmentul Upstream a inregistrat un salt de 70% fata de anul trecut, la 319 milioane de dolari, datorita avansului preturilor petrolului si gazelor.

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

TOP 10 reduceri eMAG la roboti de bucatarie

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )