Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vom avea bani mai multi? Se scumpeste viata? Cum vom trai de fapt in 2021? Rezultatele unui sondaj IRSOP

Hotnews Hotnews,
 Vom avea bani mai multi? Se scumpeste viata? Cum vom trai de fapt in 2021? Rezultatele unui sondaj IRSOP

Romanii incetinesc ritmul in care consuma: doar o treime spun ca anul trecut au cheltuit ceva mai mult decat in alti ani, 47% au cheltuit cam la fel, iar 22% mai putin, arata datele unui sondaj transmis luni dimineata de IRSOP. in acest an, 41% cred ca vor cheltui mai mult, 38% la fel ca anul trecut, iar 19% mai putin. Cand vorbesc despre cheltuieli oamenii includ atat cheltuielile necesare, cat si cele discretionare pe care toti le facem din venitul disponibil, dupa ce achitam obligatiile curente. inseamna ca atunci cand cred ca vor cheltui mai mult in viitor, ei presupun si o posibilitate de scumpire a vietii. De altfel, 55% cred ca in 2021 cheltuielile lor necesare sau zilnice vor fi ceva mai mari, 33% se asteapta ca vor fi cam la fel si numai 10% au motive sa creada ca vor fi mai mici. continuă pe Hotnews

Cum a reusit Florin Salam sa faca si mai multi bani in pandemie. Manelistul e in extaz: Te iubesc

S-a aflat cum a reusit Florin Salam sa faca si mai multi bani in pandemie. Manelistul este in extaz. Ce se intampla in viata celebrului cantaret, cititi in articolul de mai jos. Florin Salam se descurca si in plina pandemie. Cum face bani, mai nou, celebrul manelist Florin Salam a facut bani multi, in contextul .

Spitalele, incotro? Actul medical vs. infrastructura Vlad Voiculescu: Nu o sa va prezint promisiuni grosolane, de genul maine vom avea spitale noi in Romania

Nu o sa va prezint promisiuni grosolane, de genul maine vom avea spitale noi in Romania. Sunt obiective de investitii complexe, care necesita timp. Dar va voi informa care este stadiul in fiecare zi. Ce va pot spune este ca proiectele celor 3 spitale regionale vor fi accelerate, a declarat luni ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in deschiderea dezbaterii Spitalele din Romania, incotro? Actul medical vs. infrastructura, organizate de Colegiul Medicilor. Ministrul Sanatatii mai spune ca spitalele vechi au nevoie de investitii cu cap si coada.

Vlad Voiculescu: Pana in 2024, vom avea fundatiile celor trei spitale regionale si nu numai E o rusine Spitalul Judetean din Cluj, la Brasov e criminal ce se intampla (VIDEO)

Vlad Voiculescu vine cu promisiuni. La fel ca predecesorii sai, se lauda ca va construi spitale. Ministrul Sanatatii a declarat ca, pana in 2024, vom avea fundatiile pentru spitalele regionale de la Craiova,.

Serban Bubenek: Incidentele din spitale au cu siguranta legatura cu faptul ca trebuie tratati mai multi pacienti concomitent inainte de pandemie nu erau atat de multe aparate (VIDEO)

Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, a declarat ca incidentele din spitale cu siguranta au legatura cu faptul ca trebuie tratati mai multi pacienti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )