Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza neasteptata. Motivul pentru care este mai bine sa alegi o companie aeriana low-cost

Antena3 Antena3,
Analiza neasteptata. Motivul pentru care este mai bine sa alegi o companie aeriana low-cost

Companiile aeriene traditionale au inregistrat, in Romania, o pondere dubla a incidentelor de zbor fata de transportatorii low cost, arata o analiza Fligft Refund, companie specializata in obtinerea. continuă pe Antena3

Motivul pentru care autobuzele sosesc deseori in grupuri in statie

Se intampla uneori sa astepti autobuzul in statie o lunga perioada de timp, iar apoi sa observi ca incep sa vina cate doua sau mai multe autobuze odata. Fenomenul este o problema la nivel mondial.

Sigur nu te asteptai la asta. Acesta este motivul pentru care devii somnoros in masina

Majoritatea persoanelor se simt somnoroase in timpul unei calatorii cu masina, dar nu este mereu din vina oboselii sau lipsei cafeinei. O noua cercetare sugereaza ca vibatiile masinii ii pot face chiar si pe.

Motivul pentru care lui Kate Middleton ii este interzis sa participe la vreun maraton

De-a lungul timpului, a fost vazuta in diferite ipostaze, de la femeia eleganta si rafinata, pana la sportiva care a demonstrat ca poate alerga nu doar in echipament sportiv, ci si in pantofi cu platforma.

Motivul pentru care apare boala Alzheimer. Atentie la aceste trei lucruri

Maladia Alzheimer, cunoscuta pentru faptul ca provoaca o pierdere progresiva a memoriei, afecteaza aproape 50 de milioane de persoane pe plan mondial, daca se tine cont de patologiile inrudite cu aceasta.

Motivul pentru care Laura Codruta Kovesi nu poate intra in politica

Victor Alistar, membru CSM, a spus miercuri, la Antena 3, ca o negociere intre USR si Laura Codruta Kovesi ar incalca Legea 303 privind statutul magistratilor. Precizarea lui Alistar vine in contextul.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Motivul incredibil pentru care un primar a obligat toate politistele sapoarte pantaloni scurti - VIDEO

Brummana este un oras mic din Liban, dar care este pe cale sa devina celebru dupa o decizie controversata luata de primarul localitatii. Brummana tocmai a instaurat o politica incredibila pentru toate.

Subiectele zilei: Borcea a vndut pentru Protectia Copilului mai mult gaz dect consuma un spital; Orasul care face primul pas spre eliminarea masinilor din zona centrala; Motivul rusinos pentru care Olimpiada Internationala de Matematica nu s-a putut orga

Taximetristii din Cluj fac cheta ca sa se bata cu gigantul Uber, fac cutii de donatii, le duc la dispecerate. Costul continuarii procesului cu gigantul Uber ii costa pe taximetristii din Cluj, care. Ce s-a ales de avioanele ROMBAC 1-11, bijuteriile industriei aeronautice romanesti. Se pare ca ROMBAC 1-11 a fost una dintre ambitiile lui.

Numai de bine. Cel mai bun exercitiu pentru abdomen. Cel mai eficient mod de a arde grasimi

Internetul este plin de provocari bazate pe renumitul exercitiu plank, cel care lucreaza foarte bine abdomenul, lombarul, dar si anumite grupe de muschi ale bratelor si picioarelor. Beatrice Olaru va prezinta o .

Da, este ADEVARAT: Ce se intampla cu sotia lui Pavel Bartos... (FOTO)

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )