Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor dintre SUA si Iran

Adevărul Adevărul,
Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor dintre SUA si Iran

Pretul aurului a ajuns luni la noi recorduri istorice in toata lumea, inclusiv in Romania, pe fondul tensiunilor dintre SUA si Iran. continuă pe Adevărul

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor SUA-Iran. Este cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran.

Democratii vor sa limiteze puterile militare ale lui Donald Trump in contextul amplificarii tensiunilor dintre SUA si Iran

Democrata Nancy Pelosi, sefa Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, a declarat ca aceasta va introduce si va vota in saptamana in curs o rezolutie privind limitarea atributiilor militare ale.

Cum ar putea sa o afecteze pe Anamaria Prodan conflictul dintre SUA si Iran. Ar fi o pierdere imensa pentru ea si Reghecampf

Conflictul dintre SUA si Iran ar putea sa ii afecteze pe Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, care detin un apartament in Dubai. Emiratele Arabe Unite ar putea deveni o zona tensionata daca situatia escaladeaza. Impresara merge in Dubai o data pe luna pentru a petrece timp alaturi de sotul ei, care activeaza ca antrenor la .

Basescu: Nu cred intr-un razboi generat de conflictul dintre SUA si Iran. in schimb, cred in lovituri punctuale care se vor de de ambele parti

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede intr-un razboi generat de conflictul dintre SUA si Iran, considerand, in schimb, ca pot avea loc lovituri punctuale de ambele parti.

Romania, afectata de conflictul dintre SUA si Iran. Cand ar putea exploda pretul carburantilor

Pretul la carburanti ar putea exploda in contextul conflictului generat de uciderea generalului iranian Soleimani la ordinul presedintelui american, Donald Trump.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

Unda de soc a crizei dintre SUA si Iran a ajuns si in Europa. Cum ar putea profita Putin

Situatia risca sa scape de sub control in Orientul Mijlociu, cu grave repercursiuni asupra Europei, dupa uciderea de catre americani a influentului general Iranian, Qassem Soleimani, la Bagdad.

SUA-Iran, Trump are oare un plan? Cele 4 intrebari cheie dupa uciderea lui Soleimani

Asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre americani este un fapt socant care - analizat de cel mai bun ziar din Orientul Mijlociu, Haaretz, si de cel mai bun analist al sau, Anshel Pfeffer - ridica doua intrebari critice asupra Iranului si doua asupra SUA, scrie Il Corriere della Sera, ciatat de Rador. Sa vedem care sunt acestea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )