Libnet.ro
UNICEF

23:15

Carnea de porc costa mai mult decat in decembrie. Crescatorii spun ca nu ei au scumpit-o si cer hipermarketurilor sa revizuiasca preturile

Adevărul Adevărul,
Carnea de porc costa mai mult decat in decembrie. Crescatorii spun ca nu ei au scumpit-o si cer hipermarketurilor sa revizuiasca preturile

Cresterea preturilor la carnea de porc, inregistrata in aceasta perioada la raft, este speculativa si nu este cauzata de vreo majorare a tarifului la poarta fermei, sustin crescatorii de animale afiliati ACEBOP, cerand supermarketurilor sa revizuiasca preturile pentru a incuraja consumul. continuă pe Adevărul

Miele Romania estimeaza afaceri de 35 milioane lei in acest an, cu 15% mai mult decat in 2017

Producatorul german de electrocasnice de lux Miele estimeaza o cifra de afaceri de 35 milioane lei in acest an, in Romania, cu 15% mai mult decat anul trecut, a declarat Loredana Butnaru, directorul Miele Romania.

Capacitatea de a-ti roti limba: Mai mult decat o simpla mostenire genetica

S-a vehiculat mult timp ideea ca abilitatea de a-ti roti limba este un caz ce tine de genetica, insa, desi poate avea de a face cu un element genetic, aceasta deprindere este mult mai complexa, in unele cazuri ea putand fi invatata, scrieBBC.

Primaria Sector 3 va face licitatie pentru atribuirea parcarilor de resedinta, acolo unde cererea este mai mare decat oferta

Primaria Sector 3 va face licitatie pentru atribuirea parcarilor de resedinta, acolo unde cererea este mai mare decat oferta, potrivit noului regulament de atribuire a parcarilor de resedinta, adoptat luni de Consiliul local. Primarul Robert Negoita a explicat pentru HotNews. ro ca licitatia se va face doar pentru parcarile de resedinta nou construite si pentru cele care se elibereaza, doar in cazul in care cererea este mai mare decat oferta. In rest, se vor atribui pe baza de solicitare, ca si pana acum.

Trump mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit

Presedintele american Donald Trump a afirmat intr-un interviu difuzat duminica de un post de televiziune ca ar fi mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit.

Facebook: Mai mult de 100 de organizatii cer eliminatea aplicatiei Messenger Kids, pe motiv ca reprezinta un risc pentru copii

Mai mult de 100 de organizatii, experti medicali si grupuri ale societatii civile solicita platformei sociale Facebook sa elimine aplicatia de Messenger dedicata copiilor, pe motiv ca aceasta prezinta riscuri pentru sanatatea si dezvoltarea celor aflati la o varsta frageda, scrieThe Washington Post.

Donald Trump a anuntat renuntarea la una din politicile la care Barack Obama a tinut cel mai mult (VIDEO)

Una dintre masurile la care Barack Obama a muncit cel mai mult si a facut eforturi considerabile de a o finaliza a fost inchiderea controversatei inchisori de la Guantanamo, locul unde americanii sunt.

E pe toate posturile. Si-a taiat bolidul de lux ca sa aiba cainele lui mai mult spatiu la interior

Un britanic posesor de Tesla Model S a ajuns faimos in toata lumea dupa ce a luat decizia de a-si taia si alungi masina de peste 90. 000 de euro pentru ca al lui caine sa aiba mai mult spatiu la interior. Intreaga distractie ar fi costat cel putin 70. 000 de lire sterline, potrivit unor persoane bine informate cu proiectul P85D-SB.

Trump asigura ca el ar fi negociat Brexit mai bine decat Theresa May

Donald Trump ar fi condus negocierile pentru Brexit cu mai multa fermitate decat a facut-o premierul britanic,Theresa May, asigura el intr-un interviu pe canalul ITV care va fi difuzat duminica. La intrebarea daca Theresa May este intr-o pozitie favorabila ca sa negocieze Brexit, el raspunde: As negocia in acest fel? Nu, n-as negocia cum a facut ea. As avea o atitudine diferita, potrivitLaTribune.

Seful Agentiei Europene a Medicamentelor: Sediul temporar din Amsterdam nu este optim, e de doua ori mai mic decat sediul de la Londra

Sediul temporar al Agentiei Europene a Medicamentelor nu este optim, dar este cel mai bun posibil in conditiile in care institutia se grabeste sa-si relocheze birourile din Londra, iar noul sediu este in proces de constructie, spune directorul executiv al Agentiei, Guido Rasi, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )