Libnet.ro
UNICEF

06:45

Producatorii romani sustin ca legea supermarketurilor le face mai mult rau decat bine (VIDEO)

B1 B1,
Producatorii romani sustin ca legea supermarketurilor le face mai mult rau decat bine (VIDEO)

Producatorii romani spun ca legea supermarketurilor care ar trebui sa aduca mai multe produse romanesti pe rafturile magazinelor face mai mult rau decat bine, informeaza B1 TV. Oamenii se. continuă pe B1

Legea care obliga supermarketurile sa aiba 51% produse locale provoaca nemultumiri in randul producatorilor mici si mijlocii (VIDEO)

Producatorii romani spun ca legea supermarketurilor care ar trebui sa aduca mai multe produse romanesti pe rafturile magazinelor face mai mult rau decat bine. Oamenii se plang ca vor.

Retailerii: Legea supermarketurilor este imposibil de aplicat pentru produsele romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis, dar actorii pietei de retail cu produse de acest tip spun ca legea aceasta este un act normativ cu semnificatie electorala si nu se poate aplica.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Motivul pentru care FBI a scanat ochii a mai mult de 400.000 de oameni

Aparent, FBI a scanat irisurile a mai mult de 434. 000 de oameni in ultimii trei ani, pentru un program pilot care implica mai multe departamente de politie, Pentagonul si patrula americana de granita. Potrivit Mashable, proiectul a fost lansat in septembrie 2013, iar scopul este de a evalua tehnologia, de a lansa provocari-cheie si de [].

Le-a cerut unor muncitori niste maruntis, insa a primit mai mult decat se astepta

Un barbat fara adapost care le-a cerut cativa bani unor muncitori care lucrau la o casa a primit mai mult decat se astepta, scrie Daily Mail. Muncitorii l-au intrebat mai intai.

Marii retaileri sustin ca legea 51% alimente romanesti ii favorizeaza pe producatorii din Bulgaria si Ungaria si ca va genera scumpiri

Legea care obliga marele retele de hipermarketuri sa vanda cel putin 51% alimente romanesti nu-i ajuta, in realitate, pe producatorii romani, pentru ca obliga marile retele comerciale sa incheie contracte cu producatori regionali, categorie in care intra si producatorii din Bulgaria si Ungaria, a declarat Florin Capatana, vicepresedintele Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR), pentru News. ro.

LEGEA SUPERMARKETURILOR. De ce Irlanda poate si noi nu?

Promulgarea de catre presedintele Klaus Iohannis a Legii supermarketurilor, care completeaza Legea nr. 321/2009, de comercializare a produselor alimentare, naste controverse. Exista indoieli ca Romania poate sa asigure din productia interna necesarul de produse definit de actul normativ.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )