Libnet.ro
UNICEF

12:30

Programul Rabla va continua si in 2015. Cele mai multe casari s-au facut in 2014 in Bucuresti, Prahova si Arges

Adevărul Adevărul,
Programul Rabla va continua si in 2015. Cele mai multe casari s-au facut in 2014 in Bucuresti, Prahova si Arges

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate anul trecut in Capitala, in judetul Prahova si judetul Arges si, in premiera, au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca acesta va continua in 2015, a declarat Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului. continuă pe Adevărul

Cladirile de birouri din Bucuresti: cele mai multe inchirieri, in zona de nord

Circa 80% din totalul spatiilor inchiriate in Bucuresti anul trecut sunt reprezentate de cladirile de birouri din centru-nord si nord, unde au fost livrate si cele mai multe proiecte, iar pentru 2015 si 2016 atentia companiilor s-ar putea indrepta si.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Locuri de munca in strainatate in 2015: cele mai cautate domenii

Persoanele care lucreaza in IT, inginerii, medicii si constructorii au cele mai mari sanse sa gaseasca locuri de munca in strainatate in 2015, sustin specialistii in recrutare. Tarile care cauta forta de munca din Romania sunt Irlanda, Germania si Elvetia, state care ofera salarii intre 2. 700 si 10. 000 de euro, in cazul medicilor.

Ministrul Gavrilescu: Programul Rabla va continua si in 2015

Programul Rabla a fost foarte popular, iar cele mai multe tichete de acest fel pentru masini casate au fost eliberate, anul trecut, in Capitala, Prahova si Arges, astfel ca el va continua si anul acesta, a.

Topul bancilor cu cele mai multe reclame in 2014. Raiffeisen Bank ocupa prima pozitie

Raiffeisen Bank, BCR si Bancpost sunt institutiile bancare care au contractat cel mai mare volum de publicitate in 2014, potrivit mediaTRUST . Care au fost preturile de lista pentru publicitatea achizitionata de marile banci din piata?.

Cum vom fi influentati de tehnologie in 2015: Cele mai importante tendinte

Aproape se incheie luna ianuarie si mai avem 11 dintr-un an plin. Sunt cateva tendinte pe care le vom vedea in 2015, iata cateva dintre acestea.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti. Unde vedem filme bune cu bani putini

Bucurestenii care vor sa vada cele mai noi filme in salile de cinema din Capitala au la dispozitie mai multe variante. Cu toate acestea, preturile variaza foarte mult. Adevarul va prezinta cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti.

Cele mai bogate femei din lume! Iata cum arata si de unde provin banii!

Cele mai bogate femei din lume au fost incluse intr-un clasament recent, in urma caruia aflam ca doar 17% dintre acestea si-au castigat singure averea. Multe au mostenit-o si, eventual, au dezvoltat-o. Iata cum arata cateva din miliardarele lumii.

in 2014, am produs mai multe echipamente electrice si mai putin vin si paine

Echipamente electrice, substante chimice si produse din lemn - acestea au fost cele mai fabricate marfuri in Republica Moldova in anul 2014. Comparativ cu 2013, anul trecut productia industriala a inregistrat o crestere cu 8,6%.

Cele mai scandaloase coperte de albume: sexul, nuditatea si extravaganta au dus la interzicerea imaginilor

Coperte de albume interzise. De la vasele de toaleta ale rockerilor de la Rolling Stones si degetul buclucas al lui Alice Cooper pana la burghiul celor de la Pantera, mai multe coperte de albume au fost interzise in Statele Unite ale Americii, potrivit unei liste intocmite de revista Rolling Stone.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )