Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai scandaloase coperte de albume: sexul, nuditatea si extravaganta au dus la interzicerea imaginilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai scandaloase coperte de albume: sexul, nuditatea si extravaganta au dus la interzicerea imaginilor

Coperte de albume interzise. De la vasele de toaleta ale rockerilor de la Rolling Stones si degetul buclucas al lui Alice Cooper pana la burghiul celor de la Pantera, mai multe coperte de albume au fost interzise in Statele Unite ale Americii, potrivit unei liste intocmite de revista Rolling Stone. continuă pe Adevărul

Cele mai scandaloase coperti de albume: sexul, nuditatea si extravaganta au dus la interzicerea imaginilor

Coperti de albume interzise. De la vasele de toaleta ale rockerilor de la Rolling Stones si degetul buclucas al lui Alice Cooper pana la burghiul celor de la Pantera, mai multe coperti de albume au fost interzise in Statele Unite ale Americii, potrivit unei liste intocmite de revista Rolling Stone.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti. Unde vedem filme bune cu bani putini

Bucurestenii care vor sa vada cele mai noi filme in salile de cinema din Capitala au la dispozitie mai multe variante. Cu toate acestea, preturile variaza foarte mult. Adevarul va prezinta cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti.

Afaceri profitabile in 2015. Cele mai bune domenii de investitii in Romania

Afaceri profitabile in 2015. Cultivarea trufelor, realizarea unei plantatii de fructe goji, deschiderea unei covrigarii sau a unei saormarii sunt printre cele mai potrivite pentru deschiderea unei firme, alaturi dezvoltarea unei aplicatii. Dupa cele mai bune idei de afaceri in agricultura, Adevarul va prezinta si cateva idei de afaceri profitabile in 2015.

Cele mai bune teatre din Chisinau: de la clasic la absurd

Dupa anii 90, dramaturgia a renascut in Republica Moldova, iar cele mai bune teatre din Chisinau sunt apreciate la nivel european pentru calitatea spectacolelor montate. in Republica Moldova exista in orice moment al stagiunii un spectacol care merita vazut, astfel ca o lista cu cele mai bune teatre din Chisinau nu poate fi decat folositoare.

Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

De la momentul in care Winona Ryder a aparut tunsa scurt, in anul 1994, si pana la Demi Moore, care, in 1996, a renuntat complet la podoaba capilara, sau la felul in care Jennifer Aniston avea aranjat parul in serialul Friends, iata cele mai faimoase coafuri pe care vedetele le-au afisat de-a lungul anilor.

Cele mai simple jocuri pentru mobil: sase aplicatii care te vor tine ocupat in weekend

Cele mai simple jocuri pentru mobils-au dovedit a fi si mari succese, datorita atentiei sporite care a fost acordata gameplay-ului. Desi in multe situatii este criticata, in cazul jocurilor pe dispozitive mobile, simplitatea a contribuit decisiv la succesul unor jocuri, atat pe Android, cat si pe iOS. Dintre cele mai cunoscute exemple, merita sa amintim [].

Comoara lui Corneliu Porumboiu, printre cele mai asteptate filme ale anului 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire.

FOTO Cele mai frumoase rase de cai

Cele mai frumoase rase de cai. Calul Turkmenstani este, oficial, cel mai frumos cal din lume si probabil cel mai neobisnuit, gratie parului sau auriu stralucitor, insa nu este singura rasa majestica.

Top 10 cele mai influente filme ale tuturor timpurilor!

In urma unui studiu recent, s-a intocmit un top al celor mai influente filme facute vreodata la Hollywood, iar pe primul loc se situeaza The Wizard of Oz, film ce dateaza din anul 1939.

Scoate CV-ul la atac: domeniile in care ai cele mai mari sanse sa semnezi contractul de munca

Daca vrei sa scapi de jobul pe care il ai acum si care nu-ti da nicio directie de incredere in cariera, deschide CV-ul, prezinta-te in cea mai buna varianta de pana acum si iesi la atac. Pentru asta, iti aratam care sunt domeniile si pozitiile cele mai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )