Libnet.ro
UNICEF

17:30

Consumatorii de servicii financiar-bancare dezaproba cu fermitate actul normativ privind amanarea ratelor

Hotnews Hotnews,
 Consumatorii de servicii financiar-bancare dezaproba cu fermitate actul normativ privind amanarea ratelor

Asociatiile reprezentative ale consumatorilor utilizatori de servicii financiar-bancare impreuna cu avocatii specializati in protectia drepturilor consumatorilor dezaproba cu fermitate actul normativ adoptat de catre guvern, in forma publicata in mass-media, care citeaza surse oficiale, confirmata de declaratiile ulterioare ale ministrului finantelor publice, arata un comunicat transmis de presedintii AURSF Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare), Credere, Parakletos si de avocatul Alexandra Burada. In opinia noastra, masurile luate de guvern nu sprijina in mod real debitorii, acorda beneficii substantiale bancilor si institutiilor financiare nebancare si sunt chiar mai dezavantajoase decat unele dintre solutiile propuse din proprie initiativa de anumiti finantatori, spun autorii. continuă pe Hotnews

Ordonanta de urgenta privind suspendarea ratelor bancare - ajutor real sau fake news?

Asociatiile reprezentative ale consumatorilor utilizatori de servicii financiar-bancare impreuna cu avocatii specializati in protectia drepturilor consumatorilor dezaproba cu fermitate actul normativ adoptat de catre guvern, in forma publicata in mass-media, care citeaza surse oficiale, confirmata de declaratiile ulterioare ale ministrului finantelor publice, transmite site-ul Aursf. ro.

Asociatiile de consumatori dezaproba forma in care a fost aprobata amanarea ratelor bancare

Asociatiile reprezentative ale consumatorilor utilizatori de servicii financiar-bancare impreuna cu avocatii specializati in protectia drepturilor consumatorilor dezaproba cu fermitate actul normativ adoptat de catre guvern, in forma publicata in mass-media, care citeaza surse oficiale, confirmata de declaratiile ulterioare ale ministrului finantelor public.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )