Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ordonanta de urgenta privind suspendarea ratelor bancare - ajutor real sau fake news?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ordonanta de urgenta privind suspendarea ratelor bancare - ajutor real sau fake news?

Asociatiile reprezentative ale consumatorilor utilizatori de servicii financiar-bancare impreuna cu avocatii specializati in protectia drepturilor consumatorilor dezaproba cu fermitate actul normativ adoptat de catre guvern, in forma publicata in mass-media, care citeaza surse oficiale, confirmata de declaratiile ulterioare ale ministrului finantelor publice, transmite site-ul Aursf. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor e gata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus, in cadrul sedintei de guvern, ca ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor este finalizata.

Citu afirma ca ordonanta privind suspendarea ratelor este unica in Europa

Ordonanta care le permite romanilor sa suspende ratele la banca cu pana la 9 luni este unica in Europa pentru ca se refera la toti debitorii, persoane fizice si persoane juridice, pentru toate tipurile de credit, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament.

COTAR: Suspendarea platii ratelor bancare poate face diferenta dintre supravietuire sau faliment

Suspendarea platii ratelor bancare si a ratelor la leasing pentru o perioada de noua luni poate face diferenta dintre supravietuirea sau falimentul transportatorilor, sustin membrii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) si cei ai Confederatiei Nationale a Federatiilor si Asociatiilor de Consumatori CONROM).

Citu despre amanarea ratelor bancare: termenul de depunere a cererilor ar putea fi prelungit. Cand vor aparea normele de aplicare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa faca o serie de precizari legate de ordonanta pentru amanarea ratelor bancare, aprobata joi in sedinta de Guvern.

Guvernul dezbate OUG privind amanarea ratelor, cu pana la 9 luni

Guvernul s-a reunit, joi, in sedinta la Palatul Victoria, unul dintre actele normative care urmeaza a fi dezbatute fiind Ordnanta de Urgenta privind posibilitatea amanarii ratelor.

PSD considera ca in urma ordonantei privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt singurele care au de castigat de pe urma ordonantei privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern, iar acest lucru va fi corectat in Parlament.

Asociatiile de consumatori dezaproba forma in care a fost aprobata amanarea ratelor bancare

Asociatiile reprezentative ale consumatorilor utilizatori de servicii financiar-bancare impreuna cu avocatii specializati in protectia drepturilor consumatorilor dezaproba cu fermitate actul normativ adoptat de catre guvern, in forma publicata in mass-media, care citeaza surse oficiale, confirmata de declaratiile ulterioare ale ministrului finantelor public.

Citu: Vom veni rapid cu normele de aplicare la suspendarea ratelor

Normele de aplicare a ordonantei referitoare la amanarea platii ratelor la banci vor intra in discut.

E gata aprobata OUG privind amanarea ratelor la banci

Executivul a aprobat masuri privind amanarea platii ratelor la banca atat pentru persoane fizice, ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )