Libnet.ro
UNICEF

08:15

Una dintre cele mai mari banci americane intra pe piata imobiliara din Romania: a cumparat una dintre cele mai importante cladiri din Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari banci americane intra pe piata imobiliara din Romania: a cumparat una dintre cele mai importante cladiri din Piata Victoriei

Una dintre cele mai mari banci americane a intrat pe piata imobiliara din Romania prin achizitia unei cladiri de birouri din Piata Victoriei din Capitala si a unui mall din Targu Mures. continuă pe Adevărul

Business report: Romanii cu venituri mici platesc unele dintre cele mai mari taxe din Europa. Bogatii sunt impozitati sub media europeana; Noi reguli RCA, dupa ce Comisia Europeana a atentionat Romania

Cresc drastic amenzile pentru firmele mari si modifica legislatia clauzelor abuzive? Schimbari si in comert. Autoritatea Nationala. Studiu: Istoricul de daune al masinilor second arata minim 3 daune per masina. in Romania inca se vand masini cu daune majore, intrucat majoritatea romanilor se limiteaza la.

SUPLIMENTUL TABAC Romania - una dintre cele mai restrictive tari in domeniul tutunului

Interviu cu Ileana Dumitru, Director Juridic si Relatii Publice, British American Tobacco) Reporter: Cum vi se pare noua initiativa legislativa din domeniul tutunului, care tocmai se dezbate in Parlament?.

STUDIU COFACE PENTRU EUROPA CENTRALA SI DE EST PIB-ul a inregistrat, in 2017 si 2018, cele mai mari cresteri de dupa 2008

Produsul Intern Brut PIB) in regiunea Europei Centrale si de Est ECE) s-a majorat in 2017 si 2018 cu 4,6% res-pectiv 4,3%, inregistrand cele mai mari rate din 2008, arata un nou studiu realizat de Coface.

O banca prezenta si in Romania anunta concedieri masive

Una dintre cele mai mari banci din Europa, cu filiale active si in Romania, a anuntat ca va face restructurari masive, reorganizarea vizand mai multe mii de salariati.

Care sunt cele mai mari temeri ale romanilor cand vine vorba de bani in familie

Toate pleaca si se intorc la bani, indiferent de familie, indiferent de sentimentele implicate, indiferent de legaturile create in ani, indiferent de pasiune. Marile temeri cand vine vorba despre banii in famil.

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

The Washington Post: Lumea are nevoie ca germanii sa fie un pic mai egoisti (editorial)

Cand vine vorba de economie, Germania sta bine - poate chiar prea bine pentru propriul ei bine. De fapt, succesul Germaniei ar putea fi una dintre cele mai mari probleme ale ei, pentru a nu mai pomeni de problema pe care o reprezinta pentru Europa si pentru intreaga economie globala, scrie Rador, citand The Washington Post.

Clasamentul mitei din spitale. Unde s-a dat de cele mai multe ori spaga in 2019

Spaga in spitale reprezinta una dintre principalele nereguli semnalate in ultimele decenii de catre beneficiarii serviciilor medicale. Anti-Bribery Synergy a publicat prima sinteza a unui indicator utilizat in vederea monitorizarii performantelor.

Lamborghini a scos pe piata cel mai puternic model de pana acum. Este un model electric

Tehnologia hibrida este tot mai atragatoare pentru constructorii auto, iar puterea nu este exclusa din aceasta ecuatia. Vorbim de Lamborghini, una dintre cele mai puternice masini din lume, care a scos un model electric.

Furt de bijuterii in valoare de peste 350.000 de dolari din Trump Tower, unul dintre cele mai pazite imobile. Politia din New York face cercetari

Politia din New York investigheaza furturi de bijuterii in valoare de 350. 000 de dolari care au avut loc in Trump Tower din Manhattan, scrie CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )