Libnet.ro
UNICEF

21:15

SUPLIMENTUL TABAC Romania - una dintre cele mai restrictive tari in domeniul tutunului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENTUL TABAC Romania - una dintre cele mai restrictive tari in domeniul tutunului

Interviu cu Ileana Dumitru, Director Juridic si Relatii Publice, British American Tobacco) Reporter: Cum vi se pare noua initiativa legislativa din domeniul tutunului, care tocmai se dezbate in Parlament?. continuă pe Ziarul Bursa

SANJEEV GUPTA, ALIANTA GFG: Romania - una dintre cele mai scumpe tari europene la electricitate si gaz

Stefan Radu Oprea: Guvernul lucreaza la o schema de ajutor de stat, agreata de Uniunea Europeana, prin care pot fi reduse costurile energiei pentru industria energointensiva Guvernul lucreaza la o schema de ajutor de stat, agreata de Uniunea Europeana, prin care pot fi reduse costurile energiei pentru indus-tria energointensiva, potrivit Ministrului Mediului de Afaceri, Comertului si Antreprenoriatului, Stefan Radu Oprea.

Cum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranete

Sophia Loren implineste azi, 20 septembrie, varsta de 85 de ani, care nici ca ar fi ghicita dCum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranetee multi. Cu toate ca timpul a trecut, parca a iertat-o si a fost foarte bland cu .

SUPLIMENTUL TABAC Romania este o piata cheie pentru Imperial Tobacco

Interviu cu Nikos Nikiforidis, director general Imperial Tobacco Romania) Reporter: Legislatia din domeniul tutunului a suferit o serie de modificari de-a lungul ultimilor ani. Chiar in acest moment, in Parlament exista in dezbatere un nou proiect de lege, care intrerzice expunerea produselor din tutun in magazinele care nu sunt specializate. Cum apreciati toate aceste schimbari la nivel legislativ?.

Business report: Romanii cu venituri mici platesc unele dintre cele mai mari taxe din Europa. Bogatii sunt impozitati sub media europeana; Noi reguli RCA, dupa ce Comisia Europeana a atentionat Romania

Cresc drastic amenzile pentru firmele mari si modifica legislatia clauzelor abuzive? Schimbari si in comert. Autoritatea Nationala. Studiu: Istoricul de daune al masinilor second arata minim 3 daune per masina. in Romania inca se vand masini cu daune majore, intrucat majoritatea romanilor se limiteaza la.

O banca prezenta si in Romania anunta concedieri masive

Una dintre cele mai mari banci din Europa, cu filiale active si in Romania, a anuntat ca va face restructurari masive, reorganizarea vizand mai multe mii de salariati.

PAULINA GOSK, WIZZ AIR: Romania este o piata sensibila la nivelul pretului

Wizz Air va lansa o noua ruta din Bucuresti spre Lyon, Franta * O noua aeronava airbus A321 alocata pietei locale Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi va continua extinderea operatiunilor din tara noastra, Roma-nia reprezentand una dintre cele mai importante piete pentru companie.

Sophia Loren a implinit 85 de ani! Cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei!

Sophia Loren implineste azi 85 de ani, varsta pe care multi considera ca nu o arata. Cu aceasta ocazie, va prezentam cateva dintre cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei! .

Clasamentul mitei din spitale. Unde s-a dat de cele mai multe ori spaga in 2019

Spaga in spitale reprezinta una dintre principalele nereguli semnalate in ultimele decenii de catre beneficiarii serviciilor medicale. Anti-Bribery Synergy a publicat prima sinteza a unui indicator utilizat in vederea monitorizarii performantelor.

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

The Washington Post: Lumea are nevoie ca germanii sa fie un pic mai egoisti (editorial)

Cand vine vorba de economie, Germania sta bine - poate chiar prea bine pentru propriul ei bine. De fapt, succesul Germaniei ar putea fi una dintre cele mai mari probleme ale ei, pentru a nu mai pomeni de problema pe care o reprezinta pentru Europa si pentru intreaga economie globala, scrie Rador, citand The Washington Post.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )