Libnet.ro
UNICEF

07:15

Topul celor mai reci trei locuri din univers - si cum sa eviti intrarea in el

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai reci trei locuri din univers - si cum sa eviti intrarea in el

Cel mai rece loc din univers nu e la Nord de Zid, oricat de fierbinte ar fi asteptarea ultimului sezon din serialul preferat al. ei bine, al lumii!. continuă pe Adevărul

Topul celor mai buni angajatori din Romania in 2018

SummaryIndustria ITC este fruntasa in randul angajatorilor de top. Microsoft Romania, Oracle Romania si Zitec ocupa primele trei pozitii fiind printre cele mai apreciate companii de catre angajati.

Topul celor mai bine imbracate vedete in 2018. Ce loc ocupa Meghan Markle

A aparut clasamentul cu starurile desemnate cel mai bine imbracate in anul 2018. Ducesa Meghan Markle 37 de ani) se afla in top, alaturi de cantareata Beyonce 37 de ani), tenismena Serena Williams 37 de ani) si vedeta TV Kim Kardashian 38 de ani).

FC Barcelona, clubul cu cel mai mare salariu mediu din lume

FC Barcelona este clubul sportiv cu cel mai mare salariu mediu din lume in 2018, venitul anual al jucatorilor sai depasind 11,8 milioane euro, potrivit unui studiu al cabinetului britanic Sporting Intelligence, dat publicitatii luni, informeaza AFP.

ACCIDENT teribil in SHOWBIZ! Celebrul cantaret, bagat in operatie! Nu s-a mai putut face nimic! Din pacate... (FOTO)

Dorian Popa 30 de ani) s-a intors acasa mai devreme de la competitia Ultimul trib, reality-show desfasurat in Madagascar. Solistul s-a accidentat grav la piciorul stang, in timpul filmarilor! El si-a .

A avut cel mai TARE talk-show din Romania, dar s-a retras de ani buni. Cum arata si cu ce se ocupa acum MARIUS TUCA (FOTO)

S-au scurs 20 de ani de cand era regele absolut al talk-show-urilor din Romania. Astazi, Marius Tuca, retras de ani buni, este un boem manager de radio care scrie constant poezii. Proprietar al Smart FM, fostul.

Iordache, la dezbaterea CCR privind protocoalele: Situatia este mai grava dect cea din perioada comunista

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a sustinut miercuri, in pledoaria sa de la Curtea Constitutionala privind protocoalel, ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista. Iordache a mai sustinut ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

REVIEW Nokia 7.1 - Cel mai aratos dintre telefoanele din gama medie

Cand spui Nokia, sunt sanse mari sa starnesti un ecou de nostalgie in mintea audientei. Mult dupa perioada de glorie de la inceputul anilor 2000, dupa ce au disparut acum ceva timp cu totul de pe piata, telefoanele Nokia au reaparut in forta - acelasi brand, dar sub obladuirea finlandezilor de la HMD Global. La inceputul anului am testat Nokia 8, pe care l-am apreciat din multe puncte de vedere - un semnal puternic ca Nokia era back in the game. Acum, am ales sa testam un model mai de clasa medie, cu un pret de circa 300 de euro, dar cu un aspect demn de telefoane mai scumpe: Nokia 7.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )