Libnet.ro
UNICEF

08:30

FC Barcelona, clubul cu cel mai mare salariu mediu din lume

Hotnews Hotnews,
 FC Barcelona, clubul cu cel mai mare salariu mediu din lume

FC Barcelona este clubul sportiv cu cel mai mare salariu mediu din lume in 2018, venitul anual al jucatorilor sai depasind 11,8 milioane euro, potrivit unui studiu al cabinetului britanic Sporting Intelligence, dat publicitatii luni, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

The Guardian: Uitati de Brexit, razboiul din Ucraina e cel mai mare pericol la adresa Europei

In timp ce parlamentul se piaptana, Europa arde sau, in cel mai bun caz, mai izbucneste cate o limba de foc din jar. Istoria ar putea compara tratarea Rusiei in anii '90, infrante si in recesiune, cu cea a Germaniei dupa 1918, potrivit The Guardian, citat de Rador.

Dezvaluiri HALUCINANTE dupa investigatia de AMPLOARE de la cel mai mare bordel din Marea Britanie! De cati clienti are nevoie o prostituata romana ca sa plateasca chiria

O prostituata romana din Marea Britanie are nevoie de cel putin 30 de clienti pe luna pentru a-si plati chiria, relateaza stirileprotv, dupa ce o investigatie de amploare desfasurata in Londra a scos la.

Al doilea cel mai mare oras din Oklahoma ofera 10 000$ celor care sunt dispusi sa se mute aici

Tulsa urmareste sa atraga noi rezidenti oferind celor care lucreaza de la distanta si antreprenorilor 10. 000 de dolari pentru a se muta acolo. Daca acestia sunt de acord sa ramana timp de cel putin un an, muncitorii vor primi subventii pentru plata chiriei si burse, informeaza The Washington Post.

REVIEW Nokia 7.1 - Cel mai aratos dintre telefoanele din gama medie

Cand spui Nokia, sunt sanse mari sa starnesti un ecou de nostalgie in mintea audientei. Mult dupa perioada de glorie de la inceputul anilor 2000, dupa ce au disparut acum ceva timp cu totul de pe piata, telefoanele Nokia au reaparut in forta - acelasi brand, dar sub obladuirea finlandezilor de la HMD Global. La inceputul anului am testat Nokia 8, pe care l-am apreciat din multe puncte de vedere - un semnal puternic ca Nokia era back in the game. Acum, am ales sa testam un model mai de clasa medie, cu un pret de circa 300 de euro, dar cu un aspect demn de telefoane mai scumpe: Nokia 7.

Catedrala Mantuirii Neamului are sase clopote. Cel mai mare dintre ele se va auzi in jumatate de Capitala!

Catedrala Mantuirii Neamului are sase clopote care cantaresc impreuna 33 de tone si care au fost montate in turnul Clopotnita de pe fatada de vest, la o inaltime de 60 de metri. Realizate in fabri.

Cel mai mare sondaj despre droguri vrea sa afle ce baga lumea

Folosirea drogurilor este, de multe ori, un subiect tabu, in conditiile in care, de-a lungul timpului, s-au investit multi bani in campanii de prevenire a dorintei oamenilor de a consuma.

Gelu Diaconu: il declar oficial pe Orlando Teodorovici al doilea cel mai mare mincinos din PSD, dupa Liviu Dragnea! (FOTO)

Gelu Stefan Diaconu lanseaza o serie de critici dure la adresa ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici! intr-o postare pe Facebook, fostul director ANAF demonteaza toate minciunile Guvernului si a PSD aratand.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

VIDEO Fantana arteziana de un milion de euro din centrul municipiului. Lucrarile la cel mai mare proiect au ajuns la final

Lucrarile la fantana arteziana muzicala din centrul municipiului Hunedoara au ajuns aproape de final. Investitia, finantata din fonduri de la bugetul local, depaseste un milion de euro, fiind una dintre cele mai costisitoare proiecte finantate de primarie din acest an.

Cel mai scump brad de Craciun din Romania nu va mai fi impodobit in acest an. Cum explica autoritatile

Cel mai scump brad de Craciun din Romania va sta in depozitul Primariei Targu Jiu in acest an. Bradul artificial a fost cumparat in anul 2016 cu peste 100. 000 de euro, iar autoritatile spuneau atunci ca va fi folosit timp de 12 ani. Acum, primarul Marcel Romanescu PNL), care a fost ales anul trecut, a preferat un brad natural, care va fi amplasat in centrul orasului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )