Libnet.ro
UNICEF

15:15

Finantele au atras 500 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 500 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 115 luni, la un randament mediu de 4,63% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor anunta un deficit bugetar de 1,4% din PIB, dupa cinci luni din 2019. Este cel mai important sold negativ din ultimii 8 ani

Ministerul Finantelor a publicat executia bugetara la 5 luni, care arata un deficit bugetar de 1,43% din PIB, respectiv 14,7 miliarde de lei. Documentul a devenit public pe 1 iulie, desi acest lucru trebuia sa se.

IN PRIMA SAPTAMANA DE LA DESCHIDERE: IKEA Pallady, vanzari de aproape 8 milioane lei

IKEA Pallady, al doilea magazin din Romania al lantului suedez de mobilier, a inregistrat vanzari de aproape 8 milioane lei in prima saptamana de la deschidere, potrivit unui comunicat al companiei.

Swimathon: Povestea unui eveniment care a reusit sa stranga in ultimii 6 ani nu mai putin de 1,6 milioane lei pentru proiecte umanitare si sociale

Ca sa faci bine si sa ajuti uneori sunt suficiente gesturi mici si un pic de implicare. Un exemplu in acest sens este Swimathon, un eveniment prin intermediul caruia in ultimii 6 ani s-au strans din mici donatii peste 1,6 milioane lei. Banii au ajuns la diferite proiecte, de la Magic Home pana la protectia liliecilor. Sambata, la bazinul Dinamo, peste 400 de inotatori vor inota la cea de-a 7a editie Swimathon Bucuresti si au strans bani pentru 24 de proiecte.

IN SEDINTA DIN 24 IUNIE Fratii Marcu au vandut actiuni MedLife de peste 14 milioane lei

Fratii Mihai si Nicolae Marcu au vandut fiecare cate un pachet de 221. 400 actiuni MedLife M), la pretul mediu de 32,5 leiunitate, tranzactiile insumand peste 14 milioane lei, informeaza emitentul printr-un raport transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Pensii mai mari din luna iulie, cu 1.500 de lei. Cine sunt pensionarii care se bucura de marire

Casa Nationala de Pensii Publice a informat ca, din luna iulie, pensiile speciale vor fi cu 1. 500 de lei mai mari fata de luna septembrie. Mai clar, este vorba despre pensiile magistratilor, ce au inregistrat o crestere uriasa. Majorarea este corelata cu cresterea salariului minim. Pensiile speciale vor fi mai mari, cu 1. 500 de lei, .

IN BUCURESTI, ILFOV SI GIURGIU Enel investeste peste 62 milioane lei in retelele de medie si joasa tensiune

Distribuitorul de energie Enel-Dis-tributie Muntenia si-a planificat pentru acest an proiecte de investitii in valoare de 62,6 milioane de lei in retelele de medie si joasa tensiune din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, pentru a imbunatati calitatea serviciului de distributie de electricitate si siguranta in alimentare pentru circa 160. 000 de clienti, a anuntat ieri compania printr-un comunicat remis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )