Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor a imprumutat azi 124,5 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat azi 124,5 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat azi 124,5 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 133 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Educatiei si Cercetarii primeste 551,4 milioane de lei la rectificarea bugetara Ce investitii sunt vizate

Executivul a aprobat in sedinta de vineri Ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, in urma careia Ministerului Educatiei si Cercetarii i-a fost alocata suma de 551,4 milioane de lei. Banii sunt destinati, cu prioritate, achizitiei de echipamente electronice pentru elevi si cadre didactice, in vederea participarii la activitati de e-learning, precum si pentru lucrari de executie si proiectare a 59 de gradinite, arata un comunicat de presa al MEC.

IN PRIMUL SEMESTRU Profitul Transelectrica urca de aproape patru ori, la 116 milioane lei

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de 116 milioane lei, de aproape patru ori mai mare decat cel din prima jumatate a anului trecut, cand rezultatul net al companiei a fost de 30 milioane lei.

MAI MULT DECAT DUBLU FATA DE REZULTATUL PRIMULUI SEMESTRU DIN 2019 Alumil - profit net de 0,57 milioane lei, la jumatatea anului

Furnizorul de profile din tamplarie din aluminiu Alumil Rom Industry ALU) a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 0,57 milioane de lei, mai mult decat dublu fata de cele 0,255 milioane lei, de la finele lunii iunie a anului trecut, se arata in raportul companiei remis le finele saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Florin Citu: Efortul pentru majorarea alocatiior este in jur de 600 milioane lei, efortul pentru majorarea pensiilor este aproape 4 miliarde de lei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, la finalul sedintei de Guvern, ca efortul financiar pentru cresterea alocatiilor cu 20% este 600 de milioane de lei, iar pentru cresterea cu 14% a pensiilor este de 4 miliarde lei.

FLORIN CITU: Efortul pentru majorarea alocatiior este in jur de 600 milioane lei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, la finalul sedintei de Guvern, ca efortul financiar pentru cresterea alocatiilor cu 20% este 600 de milioane de lei, iar pentru cresterea cu 14% a pensiilor este de 4 miliarde lei.

PENTRU JUMATATEA LUI 2020 Conpet raporteaza un profit de 31,78 milioane lei, in crestere cu 1,9%

Conpet Ploiesti COTE), operatorul sistemului national de transport prin conducte al titeiului, condensatului, gazolinei si etanului, a consemnat un profit net de 31,78 milioane de lei, in primele sase luni ale acestui an, in crestere cu 1,9% fata de celobtinut la jumatatea anului trecut.

SUSTINUTE DE EXPORTURI Antibiotice a intregistrat vanzari de 146 milioane lei, in primul semestru

Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi ATB) a realizat, in primele sase luni ale anului curent, venituri din vanzari, respectiv venituri din vanzarea produselor farmaceutice catre partenerii interni si externi, de 146,38 milioane de lei, ceea ce reprezinta 85% din valoarea obtinuta in aceeasi perioada a anului 2019, se arata intr-un comunicat al companiei remis astazi Redactiei.

MedLife a raportat un profit de 10,9 milioane lei in prima jumatate a anului

Sistemul Medical MedLife a inregistrat in primele sase luni ale anului 2020 o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 454,6 de milioane de lei, apropiata de valoarea anului 2019. in pofida unui context si a unei crize sanitare fara precedent, prin masurile luate, compania a continuat sa isi desfasoare activitatea si a reusit o majorare a EBITDA datorita masurilor riguroase si rapide de reducere a costurilor aplicate inca de la finalul lunii martie, conform unui comunicat trimis redactiei.

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Banca Transilvania - profit de 690 milioane lei, in scadere cu 26,8%

Banca Transilvania TLV), cea mai bine clasata companie a pietei noastre de capital din indicele MSCI Frontier Markets, a raportat la nivel de grup un profit net de 690,06 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )