Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum vom putea relua calatoriile. Adina Valean: Pasapoartele de sanatate ar usura mult viata transportatorilor

Adevărul Adevărul,
Cum vom putea relua calatoriile. Adina Valean: Pasapoartele de sanatate ar usura mult viata transportatorilor

Comisarul european pentru transport, Adina Valean, a declarat duminica, la Digi24, ca exista o serie de conditii pentru a se putea calatori din nou in Europa, ea fiind in favoarea unui pasaport de sanatate. continuă pe Adevărul

Be EU. Comisarul european Adina Valean: Zborul cu avionul nu va mai fi la fel dupa pandemia COVID-19

Toata lumea se intreaba in aceste momente cand si cum ne vom putea relua calatoriile.

Adina Valean, despre reluarea calatoriilor: Pasaportul de sanatate ar usura mult viata transportatorilor Vom putea pleca in vacanta la vara?

Pasapoartele de sanatate ar usura mult munca transportatorilor, in vederea reluarii calatoriilor, spune comisarul european pentru transporturi, Adina Valean. Ea avertizeaza ca valabilitatea acestora este limitata, in sensul ca ofera o imagine de moment privind starea pasagerilor.

CORONAVIRUS |Comisarul european Adina Valean, despre noile reguli in privinta calatoriilor: Mai putini oameni in mijloacele de transport, distantare intre pasageri in avion (VIDEO)

Pandemia de COVID-19 schimba regulile atat in privinta calatoriilor interne, cat si a celor in afara tarii. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, a explicat ce restrictii vor fi impuse de.

Cum vor arata avioanele dupa Pandemie! Iata cum vom putea calatori din nou!

Zborul cu avionul pare acum, pe timp de izolare si distantare sociala, un simplu vis frumos. Iata insa cum ar putea arata avioanele post pandemia COVID-19! .

CORONAVIRUS |Cand vom putea calatori din nou in Spania?

Spania este in carantina din data de 14 martie si, momentan, nu sunt permise calatoriile catre aceasta tara, cu exceptia celor de urgenta si din motive medicale. intrebarea care se ridica este cand va .

Turismul s-ar putea relua in Romania la 1 iunie

In Romania ar putea reincepe turismul incepand din data de 1 iunie, a declarat, sambata, presedintel.

Cum s-ar putea relua scoala: pe etape, in functie de anul de studiu

Autoritatile iau in calcul redeschiderea cursurilor scolare, odata cu ameliorarea contextului epidemiologic, astfel incat elevii sa poata incheia anul scolar si sa-si dea examenele finale. Cei care fac cursuri online ar putea fi evaluati de acasa pentru a nu fi chemati in scolile romanesti cu clase aglomerate si fara WC-uri, apa sau sapun.

Cand vom putea sa facem nunti la care sa invitam mai mult de opt persoane

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat, miercuri, ca dupa 15 mai nu se vor putea organiza nunti cu sute de persoane, mentionand insa ca este posibila in luna august o relaxare astfel incat sa fie permisa participarea a mai mult de 8 persoane la astfel de evenimente, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )