Libnet.ro
UNICEF

11:45

CORONAVIRUS |Cand vom putea calatori din nou in Spania?

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cand vom putea calatori din nou in Spania?

Spania este in carantina din data de 14 martie si, momentan, nu sunt permise calatoriile catre aceasta tara, cu exceptia celor de urgenta si din motive medicale. intrebarea care se ridica este cand va . continuă pe B1

Cand vom putea sa facem nunti la care sa invitam mai mult de opt persoane

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat, miercuri, ca dupa 15 mai nu se vor putea organiza nunti cu sute de persoane, mentionand insa ca este posibila in luna august o relaxare astfel incat sa fie permisa participarea a mai mult de 8 persoane la astfel de evenimente, scrie Agerpres.

Coronavirus |Jocurile Olimpice de la Tokyo nu vor putea fi amanate din nou

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, pana in vara lui 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, nu vor putea fi amanate pentru a doua oara, a avertizat joi presedintele Comitetului de organizare, Yoshiro Mori, informeaza AFP, potrivit.

Ce se intampla cand vom atinge varful pandemiei. Ce masuri vor lua autoritatile

S-a aflat ce se intampla cand vom atinge varful pandemiei de coronavirus, dar si ce scenarii iau in calcul autoritatile pentru aceasta situatie! Totul tine de cum au perceput romanii mesajele autoritatilor de a ramane in casa, de a nu merge la prieteni sau familie, de Paste. Presedintele Klaus Iohannis a fost cel mai transant: .

Doctorul Alexandru Rafila dezvaluie cand vor putea sa iasa afara copiii. Parintii nu mai au foarte mult timp de asteptat

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, vine cu o veste imbucuratoare pentru copii, parinti si bunici. Acesta explica importanta miscarii si a iesitului la aer curat a doua categorii de varsta, in mod special: copiii si varstnicii. Pentru ca a trecut mai bine de o luna de cand copii nu s-au mai putut bucura .

Firma de apartament fara acordul vecinilor - legea a trecut din nou de Parlament

Romanii isi vor putea deschide firme cu sediul social in apartamente fara sa aiba nevoie de acordul vecinilor, daca nu au activitate la sediu, potrivit unei legi reexaminate si adoptate din nou de Parlament.

Portarul formatiei Atalanta Bergamo, testat din nou pozitiv cu Covid-19

Marco Sportiello, portarul echipei italiene de fotbal Atalanta Bergamo, a fost testat din nou poziti.

Mascatii intervin din nou in cazul scandalului din sectorul 5

Este din nou scandal in fata sectiei unde se desfasoara audierile dupa scandalul cu focuri de arma din sectorul 5 al Capitalei.

Cand ar putea fi redeschise scolile, potrivit ministrului Sanatatii. Anunt de ultima ora

Toate scolile din Romania si-au inchis portile incepand cu data de 11 martie 2020, anunta premierul Ludovic Orban, mentionand ca masura ar putea fi prelungita, daca situatia o impune. Tot acesta a declarat ca pot fi redeschise dupa 15 mai, cand expira perioada de urgenta instituita in tara pentru a doua luna consecutiv. in schimb, .

Finantele s-ar putea imprumuta din nou de la populatie: emisiunea de obligatiuni se va face cel mai probabil in lei

Ministrul Finantelor Publice ar putea emite in cateva saptamani obligatiuni pentru populatie, cel mai probabil in lei, a anuntat marti seara ministrul de resort, Florin Citu, fara a oferi detalii despre dobanda sau scadenta acestora.

Petrolul american isi revine, pretul devenind din nou pozitiv

Pretul unui baril de petrol american, care a devenit negativ pentru prima data in istorie din cauza saturatiei stocurilor si prabusirii cererii cauzate de pandemia de coronavirus, a sarit marti dimineata in Asia si a revenit usor peste zero, relateaza AFP. Presedintele Trump anunta achizitia a 75 de milioane de barili de petrol pentru rezerva strategica.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )