Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUCIAN ANGHEL, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Anul acesta va fi cel mai bun din ultimul deceniu pentru listarile de obligatiuni

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Sper ca Elefant si toate celelalte tranzactii pe care le vom intermedia sa aiba o viata foarte buna, nu doar ca utilitate la nivelul companiei sau pentru investitorii initiali, dar si in piata secundara Anul 2019 va fi cel mai bun din ultimul deceniu in ceea ce priveste numarul de emisiuni de obligatiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a estimat ieri Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al BVB, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare pe piata AeRO a obligatiunilor corporative emise de retailerul online Elefant. ro ELEF21). continuă pe Ziarul Bursa

Ce optiuni reale au micii investitori care vor sa cumpere obligatiuni pe Bursa de Valori Bucuresti

Obligatiunile retailerului Elefant Online au intrat saptamana aceasta la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), devenind, cel putin pentru moment, una dintre putinele optiuni pe care micii investitori romani le au atunci cand vor sa.

Surse: Japan Exchange Group si TOCOM vor fuziona anul acesta

Japan Exchange Group Inc. JPX), proprietarul Tokyo Stock Exchange, si Tokyo Commodity Exchange Inc. TOCOM) au decis sa fuzioneze anul acesta, spun surse implicate in negocierile dintre parti, citate de Reuters.

PENTRU ANUL 2018: TMK - Artrom, profit net in crestere cu aproape 200%

Salt de 6,8% pentru cotatia ART TMK - Artrom ART) a obtinut in anul tocmai incheiat un profit net la nivel consolidat de circa 79,58 milioane de lei, cu 198,8% peste cel din anul 2017, in conditiile in care cifra de afaceri a producatorului de tevi a urcat cu 17,8%, in 2018, pana la 1,396 miliarde de lei, potrivit datelor preliminare pentru anul trecut publicate ieri de compania din Slatina pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Dambovita exporta si anul acesta, la Targul de Turism, Turnul Chindiei sau Pestera Ialomitei

Autoritatile locale si cele judetene vor participa si anul acesta, la Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara, care va avea loc in perioada 21 24 februarie la Romexpo, in Bucuresti. Consilierii locali targovisteni au aprobat pentru acest eveniment, suma de 11. 243 lei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 FEBRUARIE Crestere de 14,95% pentru titlurile Turbomecanica

Inregistrand un salt al cotatiei de 14,95%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 februarie, actiunile Turbomecanica TBM) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat un avans de 1,29%, in perioada avuta in vedere.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )