Libnet.ro
UNICEF

18:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 FEBRUARIE Purcari Wineries - cel mai rentabil emitent din BET

Marcand un salt al pretului de 9,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 - 18 februarie, titlurile producatorului de vinuri Purcari WINE) reprezinta actiunile cu cel mai ridicat randament din cadrul indicelui BET, al celor mai tranzactionati cincisprezece emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o crestere de 5,4%, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 FEBRUARIE Crestere de 14,95% pentru titlurile Turbomecanica

Inregistrand un salt al cotatiei de 14,95%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 februarie, actiunile Turbomecanica TBM) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat un avans de 1,29%, in perioada avuta in vedere.

Somnul este cel mai bun analgezic. Ce se intamplain creier cand nu ne odihnim suficient

O noua cercetare arata ca lipsa somnului creste sensibilitatea la durere prin amortirea raspunsului cerebral. Efectele lipsei somnului asupra creierului sunt numeroase, de la inducerea unei stari.

Cel mai bun antivirus: ce protectie sa-ti cumperi

Ne petrecem o mare parte din viata in online - pentru socializare, cumparaturi sau operatiuni bancare - iar pentru antreprenori acest lucru atrage dupa sine si mai multe riscuri, intrucat business-ul este cel care ajunge in bataia pustii. Asadar, ca sa.

HOROSCOP saptamana 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie si e o data la 50 ani!

Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare.

Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Naomi Osaka s-a despartit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o sa urce pe primul loc in lume si sa castige doua Grand Slamuri.

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2019. Marele moment a venit. Berbecii trebuie sa salveze o relatie, Gemenii isi schimba perceptia

Iata horoscopul zilei de LUNI 18 FEBRUARIE 2019; cea mai mare stire astrala a momentului, a saptamanii si a intregii luni februarie are loc chiar azi. Chiron, astrul ce orbiteaza intre Saturn si Uranus, cu.

Horoscop 18 februarie, cu Camelia Patrascanu. Leii sunt intuitivi, Varsatorii sunt atenti la imaginea lor

Horoscop 18 februarie, cu Camelia Patrascanu. O zi cu multa energie si orgoliu. Evitam conflictele, dar facem multa treaba, a spus Camelia Patrascanu, luni, la Antena 3. Berbec. Au toate sansele sa.

CURS VALUTAR 18 februarie. Cat costa un euro

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, luni, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7401 1 Dolar S. A USD 4,1850 1 Dolar.

Horoscop 18 februarie, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii poarta discutii morale, Varsatorii sunt atenti la imaginea lor

Horoscop 18 februarie, cu Camelia Patrascanu. O zi cu multa energie si orgoliu. Evitam conflictele, dar facem multa treaba, a spus Camelia Patrascanu, luni, la Antena 3. Berbec. Au toate sansele sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )