Libnet.ro
UNICEF

00:06

EUGEN TEODOROVICI: Impozitul pe venit pe primul trimestru va fi alocat in intregime UAT-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Impozitul pe venit pe primul trimestru va fi alocat in intregime UAT-urilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca in cadrul discutiilor purtate miercuri la Guvern cu structurile asociative din administratia locala le-a transmis ca impozitul pe venit pe primul trimestru va fi alocat in intregime UAT-urilor. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura dura pentru bugetari. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici

Guvernul a inceput sa loveasca in bugetari. Pentru reducerea cheltuielilor, s-a ajuns la solutia taierii veniturilor. Eugen Teodorovici, ministru de Finante, are deja un plan cu mai multe masuri care ar urma sa fie adoptate. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici Guvernul a hotarat reducerea cheltuielilor publice si intarirea .

Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor speciale. Ce spune despre taxa de solidaritate

Ministrul Finantelor Publice propune plafonarea pensiilor speciale la 10. 000 de lei. Eugen Teodorovici a anuntat, luni, ca in sedinta CEx-ului PSD s-a cazut de acord, in principiu, ca plafonul sa fie de 10. 000 de lei pentru pensiile speciale, iar pensionarii care primesc mai mult sa plateasca o taxa de solidaritate. Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor .

Eugen Teodorovici o evita pe Gabriela Firea. Evenimentul la care primarul Capitalei nu s-a aflat pe lista invitatilor

Ministrul Finatelor Publice se intalneste, miercuri, la Guvern, cu administratiile locale din tara, dupa ce primarii s-au plans ca nu mai sunt bani suficienti pentru a functiona pana la sfarsitul acestui an. Se pare ca Eugen Teodorovici o evita pe Gabriela Firea, de vreme ce primarul general al Capitalei nu a fost invitat la discutii.

Eugen Teodorovici anunta o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale mai mari de 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat luni intentia de introducere a unei taxe de solidaritate care sa se aplice pensiilor speciale care depasesc 10. 000 de lei. USR: Teodorovici nu a spus ca taxa de solidaritate va viza maximum jumatate din pensiile speciale.

PENSII SPECIALE. Eugen Teodorovici, noi detalii despre impozitarea pensiilor speciale: Se lucreaza la proiect

Ministrul de Finante revine cu precizari in scandalul impozitarii pensiilor uriase. Eugen Teodorovici a explicat ca toate pensiile peste un anumit plafon vor fi.

Robert Negoita, atac dur la adresa Guvernului dupa discutiile cu Eugen Teodorovici: Vorbe goale, vorbe in vant

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a parasit miercuri discutiile care aveau loc intre autoritatile locale si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spunand ca promisiunile Guvernului sunt vorbe.

Eugen Teodorovici, mesaj transant catre tineri: Veti fi injurati zi de zi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca tinerii inscrisi in programul de internship de la Guvern vor da piept cu un mediu in care cei care lucreaza in aceasta zona sunt.

ADIO, GRATUITATE pe tren pentru toti studentii! Veste trista de la ministrul Eugen Teodorovici

Lovitura grea pentru unii studenti! Multi dintre ei ar putea sa nu mai beneficieze de gratuitatea la transportul CFR. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca vrea sa limiteze aceasta.

BNR, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Creantele financiare ale administratiei publice au scazut la 21,1% din PIB

Creantele financiare ale sectorului Administratii publice au scazut cu 1,4 puncte procentuale, in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, ajungand la valoarea de 21,1 la suta din PIB, conform datelor publicate pe site-ul bancii Nationale a Romaniei.

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Vanzarile Renault, scadere de 6,7%

Grupul auto francez Renault, proprietarul Dacia, a raportat, marti, o scadere de 6,7% a vanzarilor globale in primul semestru al acestui an, pe fondul incetinirii pietei auto mondiale, dar a subliniat ca noile modele ce vor fi introduse in a doua jumatate a anului ii vor permite sa isi majoreze vanzarile, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )