Libnet.ro
UNICEF

16:15

Eugen Teodorovici, mesaj transant catre tineri: Veti fi injurati zi de zi

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, mesaj transant catre tineri: Veti fi injurati zi de zi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca tinerii inscrisi in programul de internship de la Guvern vor da piept cu un mediu in care cei care lucreaza in aceasta zona sunt. continuă pe Antena3

Discoteca Teodorovici, mesaj pentru tineri: Veti fi iNJURATI zi de zi! Reprezentam aceea zona mult HULITA de tara

Eugen Teodorovici i-a avertizat pe tinerii care vor sa se angajeze in administratia publica sa se pregateasca pentru ca vor fi injurati zi de zi. Ministrul Finantelor Publicele-a mai spus.

Lovitura dura pentru bugetari. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici

Guvernul a inceput sa loveasca in bugetari. Pentru reducerea cheltuielilor, s-a ajuns la solutia taierii veniturilor. Eugen Teodorovici, ministru de Finante, are deja un plan cu mai multe masuri care ar urma sa fie adoptate. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici Guvernul a hotarat reducerea cheltuielilor publice si intarirea .

Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor speciale. Ce spune despre taxa de solidaritate

Ministrul Finantelor Publice propune plafonarea pensiilor speciale la 10. 000 de lei. Eugen Teodorovici a anuntat, luni, ca in sedinta CEx-ului PSD s-a cazut de acord, in principiu, ca plafonul sa fie de 10. 000 de lei pentru pensiile speciale, iar pensionarii care primesc mai mult sa plateasca o taxa de solidaritate. Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor .

Eugen Teodorovici o evita pe Gabriela Firea. Evenimentul la care primarul Capitalei nu s-a aflat pe lista invitatilor

Ministrul Finatelor Publice se intalneste, miercuri, la Guvern, cu administratiile locale din tara, dupa ce primarii s-au plans ca nu mai sunt bani suficienti pentru a functiona pana la sfarsitul acestui an. Se pare ca Eugen Teodorovici o evita pe Gabriela Firea, de vreme ce primarul general al Capitalei nu a fost invitat la discutii.

Eugen Teodorovici anunta o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale mai mari de 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat luni intentia de introducere a unei taxe de solidaritate care sa se aplice pensiilor speciale care depasesc 10. 000 de lei. USR: Teodorovici nu a spus ca taxa de solidaritate va viza maximum jumatate din pensiile speciale.

Robert Negoita, atac dur la adresa Guvernului dupa discutiile cu Eugen Teodorovici: Vorbe goale, vorbe in vant

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a parasit miercuri discutiile care aveau loc intre autoritatile locale si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spunand ca promisiunile Guvernului sunt vorbe.

ADIO, GRATUITATE pe tren pentru toti studentii! Veste trista de la ministrul Eugen Teodorovici

Lovitura grea pentru unii studenti! Multi dintre ei ar putea sa nu mai beneficieze de gratuitatea la transportul CFR. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca vrea sa limiteze aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )