Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tarom va opera doua noi rute. Care sunt destinatiile

Adevărul Adevărul,
Tarom va opera doua noi rute. Care sunt destinatiile

Compania Tarom a anuntat ca, spre sfarsitul primului trimestru al anului 2019, va opera doua noi rute, de doua ori pe saptamana, cu aeronave capabile sa transporte cate 120 de persoane. continuă pe Adevărul

Ce bunuri a importat Romania si de unde? Care sunt destinatiile exporturilor in 2018?

Romania a exportat, in primele opt luni din anul acesta, aparate electrice si industriale, fier si otel, imbracaminte si accesorii, dar si petrol si produse petroliere si a importat echipamente electrice, metale comune si vehicule rutiere. Principalele.

iNCHISORI pe bani europeni: Suma INCREDIBILA pe care Consiliul Europei ne-o da pentru doua noi penitenciare

Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei CEB) a aprobat, luni, un imprumut de 177 de milioane de euro guvernului Romaniei pentru construirea a doua noi penitenciare. Fondurile CEB vor fi utilizate pentru.

HOROSCOP. Care sunt zodiile facute pentru pasiune si care sunt destinate unei adevarate povesti de iubire? Iata tot ce trebuie sa stii despre asta

Fiecare persoana are un comportament diferit, influentat in unele cazuri si de astrele care-l patroneaza. Descopera secretele fiecarei zodii pentru a avea o relatie perfecta! HOROSCOP. Sunt anumite.

Cum se transporta marfurile supradimensionate si care sunt cele mai puternice tractoare agricole din lume

Echipamentul pentru transportul marfurilor supradimensionate pare incredibil de complex si impresionant. Are la baza anumite platforme pe roti pe care se transporta diverse dispozitive de dimensiuni si masa mare.

Orasul care va ramane in BEZNA totala pana in 2019. Care sunt cauzele oficiale

Acest oras este cel mai potrivit pentru aceia care cred ca seara este cel mai frumos moment al zilei. Este vorba despre un oras din nordul statului american Alaska, numit Utqiagvik. Aici, soarele a rasarit.

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )