Libnet.ro
UNICEF

00:06

UE a deblocat 2,239 miliarde euro pentru Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE a deblocat 2,239 miliarde euro pentru Turcia

Uniunea Europeana a deblocat 2,239 miliarde de euro din totalul de 3 miliarde de euro promisi Turciei pentru anii 2016 si 2017, in cadrul acordului bilateral menit sa franeze sosirea de refugiati in Europa, potrivit EFE, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Profit de 201,3 milioane euro, pentru Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group a generat prime de 4,9 miliarde euro la nivel de grup, in primul semestru, in crestere usoara cu 0,4% fata de anul trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Austria: O romanca a fost amendata cu 38.000 de euro pentru ca cerseste cu copilul pe strazi

O cersetoare din Romania a fost amendata in Austria cu 38,000 de euro pentru faptul ca a cersit in mod repetat cu un copil in brate, in landul Vorarlberg, scrie cotidianul austriac The Local.

Recuperatorii de datorii, o afacere de 2,7 miliarde de euro in Romania. Valoarea medie este de 1.400 de euro in domeniul bancar si 190 de euro in telecom

Piata de recuperare creante va ajunge la 2,7 miliarde euro in 2016, in crestere cu cel putin 8% fata de anul trecut, potrivit lui Catalin Neagu, directorul general al Top Factoring. Aceasta estimeaza ca valoarea medie a creantelor se ridica la 1. 400 de euro in domeniul bancar si 190 de euro in telecom.

Ne asteptam ca piata de recuperare sa creasca cu 2,7 miliarde euro, in 2016

Businessul companiei de recuperare creante Top Factoring a ajuns, la finalul anului trecut, la un total de 5,6 milioane euro, dublandu-se, intr-un interval de cinci ani, arata un comunicat al societatii.

A crezut in visul ei si nu s-a dat batuta: regizoarea Chris Simion vrea sa stranga un milion de euro pentru constructia unui teatru independent in Bucuresti

Chris Simion-Mercurian, una dintre cele mai cunoscute regizoare din Romania, vrea sa fondeze primul teatru independent din Romania construit in ultimii 70 de ani, investitia necesara fiind de aproximativ un milion de euro.

30.000 de euro pentru o viza de Romania, ceruta de un SIRIAN. Doi suspecti sunt trimisi in judecata

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a doua persoane intr-un dosar de trafic de influenta referitor la obtinerea unei vize pentru deplasarea in Romania necesara unui cetatean sirian.

Pierderi de 750 de milioane euro pentru industria turistica din Paris

Industria turistica din regiunea Parisului a pierdut aproximativ 750 de milioane de euro din cauza atentatelor teroriste, grevelor si inundatiilor din prima jumatate a acestui an, dupa cum au declarat oficiali francezi pentru Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )