Libnet.ro
UNICEF

07:45

BT Capital Partners a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc

Hotnews Hotnews,
 BT Capital Partners a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc

BT Capital Partners, divizia de investment banking si piete de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc. Grupul detinut de omul de afaceri Dragos Anastasiu va ceda catre DER Touristik Group, parte a Grupului german Rewe care detine si magazinele Penny), toate activitatile de turism - turoperare, retail, business travel si incoming. continuă pe Hotnews

Tara cu cea mai mare speranta de viata. Cum sta Romania in topul statelor unde se traieste cel mai mult

Unor oameni le este scris sa traiasca o eternitate. Este drept ca nu toti sunt multumiti de acest dar, insa, cum nu suntem lasati pe pamant sa ispitim mai mult decat putem duce, oamenii care apuca vesnicia pot ajunge macar la un gand consolator pentru faptul ca au fost uitati prin lume. Iata tara cu .

Politia din Hong Kong a facut probabil cea mai mare captura de explozibili din istoria sa, cu o zi inainte de noi proteste antiguvernamentale

Politia din Hong Kong a capturat ceea ce se crede a fi cea mai mare cantitate de materiale explozibile descoperita in oras, intr-un raid care a avut loc vineri noapte la o fabrica in care se presupunea ca se realizeaza bombe, relateaza CNN.

EXCLUSIV Cum explica IT-stii din CNAS cea mai mare cadere a sistemului informatic din sanatate: Totul a inceput in data de 26 iunie

Sistemul informatic din sanatate nu functioneaza in mod oficial de 22 de zile, dar un raport intern al Directiei IT din CNAS, consultat de HotNews. ro, arata ca cea mai grava avarie a acestui sistem de la darea sa in folosinta a inceput de fapt in data de 26 iunie. O defectiune aparuta la una dintre sursele neintreruptibile de energie UPS) ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) a defectat mai multe echipamente hardware si a generat blocaje in cascada. CNAS a anuntat problema abia in 10 iulie. UPDATE 18:01) Reactia STS dupa dezvaluirile HotNews. ro: Defectiunea aparuta n. a in 26 iunie la unul dintre UPS-urile STS) a fost semnalata in aceeasi zi catre CNAS. intreruperea functionarii echipamentelor CNAS a fost cauzata de lipsa redundantei serverelor CNAS.

Loredana la Electric Castle 2019: Cea mai mare artista pop din Romania m-a facut sa uit de scandalul cu Tommy Cash

Nu am mai ascultat-o pe Loredana intr-un concert pentru ca nu am o atractie speciala pentru muzica ei. Cu toate acestea, cand am vazut-o ieri la Electric Castle 2019, am uitat complet de imaginile pornografice proiectate de Tommy Cash la un festival unde copiii pana la 12 ani au intrare gratuita. Asta a fost adevarata problema, nu maneaua, cum s-au grabit multi sa comenteze.

Cea mai mare firma de turism din Romania se vinde catre un grup german. Ce se va intampla cu clientii

Unul dintre cei mai mari touroperatori din tara noastra a decis vanzarea catre un grup german a tuturor activitatilor de turism derulate in Romania, de la touroperare si retail, la business travel si incoming, a anuntat compania.

Ciolos, despre sansele la prezidentiale ale USR-PLUS: Indiferenta oamenilor ne-ar pune cea mai mare problema. in turul doi vor fi reprezentantul nostru si cel al PNL

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca principala amenintare a aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale o reprezinta indiferenta romanilor, iar marea miza a aliantei va fi sa convinga oamenii sa iasa la vot. Ciolos afirma ca nu il intereseaza strategia Vioricai Dancila sau a Gabrielei Firea, pentru ca acestea au dovedit deja ce pot. in opinia sa, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale vor intra candidatii PNL si USR-PLUS.

Mai multi romani afectati de cel mai mare furt de date din Balcani

Dupa cum probabil ati tot citit in ultimele zile, vecini nostri de la sud de Dunare, s-au confruntat cu cea mai mare bresa de securitate din Europa de Est: date personale, incluzand informatii financiare a peste 5 milioane de persoane au fost sustrase din bazele de date ale le Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, autoritatea fiscala a Bulgariei, omologul bulgar al ANAF-ului nostru.

Situatia inscrierilor pentru admitere la Universitatea Dunarea de Jos. Care este specializarea cu cea mai mare cautare

Inscrierile pentru Admiterea 2019 sesiunea iulie, la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, s-au incheiat pe 20 iulie. Pe cele 1. 510 locuri la buget scoase la concurs s-au inscris 2. 275 de candidati.

Unde gasesti cea mai ieftina benzina in Europa si pe ce loc este Romania la pretul carburantului

Daca ai ales sa pleci in vacanta cu masina personala, prin Europa, iata unde este benzina cea mai ieftina. Pe ce loc crezi ca se situeaza Romania la pretul carburantilor? Cea mai ieftina benzina din Europa Pretul benzinei difera in functie de numerosi factori, la fel ca pretul titeiului de pe piata internationala, taxele ori .

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )