Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cea mai mare firma de turism din Romania se vinde catre un grup german. Ce se va intampla cu clientii

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare firma de turism din Romania se vinde catre un grup german. Ce se va intampla cu clientii

Unul dintre cei mai mari touroperatori din tara noastra a decis vanzarea catre un grup german a tuturor activitatilor de turism derulate in Romania, de la touroperare si retail, la business travel si incoming, a anuntat compania. continuă pe Adevărul

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,.

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

A intrat in recesiune cea mai mare economie a lumii?

Arbitrul recesiunii din Statele Unite este reputata institutie National Bureau of Economic Research NBER), care ne informeaza, cu o semnificativa intarziere, cat timp s-a aflat cea mai mare economie a lumii intr-o perioada de contractie.

VREMEA 17 iulie. Soare si temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii

E soare in cea mai mare parte din tara. in zonele montane, in jumatatea de nord a Moldovei, cei de la ANM spun ca pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale.

Val de caldura arctica. Record absolut de temperatura in cea mai nordica asezare permanenta din lume, aflata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord

Mercurul termometrelor a urcat duminica la 21 de grade Celsius in Alert, cea mai nordica asezare permanenta din lume, situata la mai putin de 900 de kilometri de Polul Nord, stabilind un record absolut de caldura pentru aceasta statie meteorologica, a precizat marti serviciul meteorologic canadian, scrie Agerpres, citand AFP. Media zilnica pentru luna iulie este de 3,4 grade la Alert, iar media temperaturilor maxime este de 6,1 grade Celsius.

Kenya: Cel mai mare parc eolian din Africa

Uhuru Kenyatta, presedintele Kenyei, a inaugurat cel mai mare parc eolian al Africii cu peste 360 de.

Populatia Germaniei a ajuns la un nivel record. Emigrantii romani au cea mai mare contributie

Populatia Germaniei a atins un nivel record de peste 83 milioane de persoane, anul trecut, in mare parte datorata migratiei din Europa de Est, Romania figurand in topul clasamentului, scrie Reuters.

Cazul socant al barbatului care a agresat sexual o fetita ademenind-o cu mancare pentru caini. Unde a executat cea mai mare parte a pedepsei

Un barbat de 52 de ani a traumatizat pe viata o copila dupa ce a ademenit-o intr-un depozit, profitand de naivitatea micutei, si a supus-o la mai multe acte sexuale.

Greva generala de la SC Electroaparataj Targoviste se prelungeste cu inca doua saptamani. Este cea mai mare perioada de greva a unei firme din Targoviste

Salariatii SC Electroaparataj SA din Targoviste se afla in greva de mai bine de doua luni, timp in care societatea a anuntat dizolvarea societatii. in ciuda acestei situatii, sindicalistii nu renunta la revendicarile lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )