Libnet.ro
UNICEF

01:05

UniCredit si-a redus din nou participatia la Yapi Kredi Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit si-a redus din nou participatia la Yapi Kredi Turcia

Grupul bancar italian UniCredit SpA mai facut un pas, miercuri, spre eficientizarea structurii sale, anuntand ca a plasat un pachet de 12% din actiunile Yapi Kredi Bank, a treia banca din Turcia, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! in ce tinuta s-a pozat acum impresara

Anamaria Prodan este intr-o perioada de lux si opulenta. Se stie ca atunci cand vine vorba de haine si accesorii, impresara nu se uita la bani, avand tinute de mii de euro care vin de minune. Iata in ce tinuta s-a pozat, mai nou, aceasta. Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! Anamaria Prodan este .

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

in cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din nou, cu bile

Lume, lume, circul si varietati Casa Poporului va prezenta, din nou, un numar exceptional de jongler.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

A promis ca sta acasa dupa Survivor, dar Unde a plecat, din nou, Cristina Siscanu

Cristina Siscanu a parasit Survivor si s-a reintors la familie si cei dragi. Desi a spus ca va sta acasa, sa se bucure de clipele cu familia, a decis sa plece din Romania. Unde s-a dus vedeta de televiziune dupa ce a fost eliminata de la show-ul sportiv? Unde a plecat Cristina Siscanu, dupa ce .

Andreea Esca, din nou in top. Nu degeaba PRO TV ii plateste salariul urias

Buletinul de stiri prezentat de Andreea Esca se situeaza si in momentul de fata pe un loc fruntas, in ceea ce priveste audientele. Cele mai recente cifre, pentru luna care s-a incheiat, arata ca vedeta de la PRO TV reuseste sa le capteze in continuare atentia romanilor. Stirile Pro TV de la ora 19:00 marcheaza .

Lady Gaga iubeste din nou! Cine e noul ei partener!

Lady Gaga iubeste din nou! Desi fanii ei sperau in secret ca barbatul alaturi de care isi va reface viata sa fie Bradley Cooper, lucrurile nu stau asa. Dar iata cine este noul iubit al artistei! .

Victor Alistar, membru CSM, despre decizia lui Iohannis de a-l numi din nou premier pe Orban: inseamna ca infrangi vointa Parlamentului. Este un conflict de natura constitutionala

Victor Alistar, membru CSM, a declarat in emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3, ca decizia lui Klaus Iohannis de a numi acelasi prim-ministru da nastere unui conflict de natura constitutionala. Alistar a mai explicat ca formarea unui nou guvern se bazeaza strict pe vointa Parlamentului.

The Rolling Stones, din nou in turneu in Statele Unite si Canada

Trupa britanica The Rolling Stones va porni anul acesta intr-un nou turneu No Filter in Statele Unite si Canada.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )