Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gata cu preturile marite pentru hainele din Europa de Est? Comisia Europeana a amendat firma Guess cu o SUMA COLOSALA

B1 B1,
Gata cu preturile marite pentru hainele din Europa de Est? Comisia Europeana a amendat firma Guess cu o SUMA COLOSALA

Comisia Europeana a amendat Guess cu 40 de milioane de euro, dupa ce producatorul de imbracaminte a fost acuzat ca a incercat sa impiedice consumatorii din Uniunea Europeana sa faca cumparaturi in alte st. continuă pe B1

Guess, amendat cu 40 milioane euro pentru practicile din Europa Centralasi de Est

Comisia Europeana a amendat ieri producatorul de articole de imbracaminte Guess cu suma de 39,82 milioane de euro pentru ca a restrictionat retailerii sa isi faca reclama online si sa realizeze vanzari transfrontaliere catre consumatorii din alte state membre, incalcand prevederile UE din domeniul concurentei, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Protestele ajung si n cea mai mica tara din Europa, Andorra: 1.000 de oameni au manifestat n capitala

Seful guvernului din principatul Andorra a declarat marti ca este atent la revendicarile sociale, dupa o manifestatie care a avut loc cu o zi in urma in cea mai mica tara din Europa, in semn de protest fata de recentele legi privind liberalizarea pietei muncii si pentru a denunta o situatie sociala in degradare, scrie AFP.

E singura FABRICA DIN EUROPA de acest gen si se deschide in Romania! Ce oportunitati aduce romanilor investitia de 200 milioane euro

Veste buna pentru economia romaneasca. Din 2019 incepe construirea singurei fabrici din Europa care va produce fructoza lichida, baza pentru toate produsele care contin 0% zahar, scrie Adevarul. Investitia.

Tara din Europa unde copiii din scoli sunt invatati sa traga cu mitraliera - VIDEO

Cresterea nationalismului din Polonia a avut ca rezultat o cerere marita pentru organizarea de ore de militarie in licee. Tendintaeste rezultatul alegerilor unui guvern conservator si vine in contextul.

Digi24: Povestea extraordinara a celui mai mare producator de instrumente muzicale din Europa: Hora Reghin

In aproape 70 de ani, aici au fost produse peste 4,5 milioane de instrumente. Mare parte au mers la export. Iar fabrica este printre putinele care au supravietuit din comunism in capitalism. Si inca un detaliu: din 1965 si pana azi, acelasi om se afla la conducere!.

ANSVSA: Amenzi pentru operatori din sectorul industriei mierii de albine

Inspectorii Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) judetene si ai municipiului Bucuresti au aplicat sanctiuni in valoare de 36. 700 de lei unor operatori din sectorul producerii, colectarii, prelucrarii si comercializarii mierii de albine, se arata intr-un comunicat de presa al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), a transmis astazi Agerpres.

A MURIT! E doliu pentru DEMOCRATIA din intreaga lume (FOTO)

Veste trista pentru libertatea presei. Moartea jurnalistului disident Vahid Sayyadi Nasiri, anuntata acum cateva zile de presa straina, a fost confirmata duminica de catre agentiile de stiri din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )