Libnet.ro
UNICEF

06:30

Oficial european: Criza generata de coronavirus trimite Uniunea Europeana si Zona Euro in recesiune

Adevărul Adevărul,
Oficial european: Criza generata de coronavirus trimite Uniunea Europeana si Zona Euro in recesiune

Uniunea Europeana si zona euro vor fi foarte probabil in recesiune anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus COVID-19), a avertizat vineri un oficial al Comisiei Europene, transmite Reuters, citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

SPHERA FRANCHISE GROUP: Criza generata de epidemia de coronavirus va afecta negativ operatiunile si rezultatele noastre

Sphera Franchise Group, care in Romania controleaza francizele KFC, Taco Bell si Pizza Hut, a anuntat joi ca, urmare a impactului epidemiei de coronavirus asupra operatiunilor sale din Italia, se asteapta la un impact negativ semnificativ asupra operatiunilor curente si de dezvoltare in urmatoarele luni, iar criza generata de epidemie va afecta negativ operatiunile si rezultatele din acest an.

Europarlamentarul Maria Grapini, scrisoare pentru Ludovic Orban in criza generata de coronavirus

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului interimar Ludovic Orban in care ii propune o serie de masuri urgente ce trebuie luate in calcul de Guvern, in contextul raspandirii noului coronavirus in Romania.

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Uniunea Europeana si Turcia ar fi ajuns la o intelegere privind revizuirea acordului referitor la criza migrantilor

Uniunea Europeana si Turcia ar fi ajuns la o intelegere privind revizuirea acordului referitor la gestionarea crizei migrantilor, intr-un efort de a detensiona situatia de la granita dintre Turcia si Grecia, unde mii de refugiati au incercat sa patrunda in Europa, scrie Euronews citand oficiali europeni.

Uniunea Europeana si Turcia au convenit sa revizuiasca acordul privind gestionarea crizei refugiatilor incheiat acum 4 ani

Uniunea Europeana si Turcia au convenit sa revizuiasca un acord vechi de 4 ani privind gestionarea crizei refugiatilor in efortul de a solutiona conflictul care a declansat o adevarata criza la granita.

Carmen Avram, apel catre Uniunea Europeana: Am cerut deblocarea de urgenta a fondului de criza pentru Romania!

Carmen Avram sustine ca a cerut Comisiei, Parlamentului si Consiliului Uniunii Europene deblocarea de urgenta a fondului de criza pentru Romania si celelalte state afectate de epidemia de coronavirus. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a europarlamentarului PSD.

Coronavirus - Industria auto europeana simte presiunea - Unele uzine se inchid temporar, altele ar putea fi fortate sa se opreasca din lipsa de componente

Criza coronavirusului incepe sa afecteze uzinele auto europene si cateva din Italia s-au inchis temporar, iar in Spania ar putea fi trimisi oameni in somaj tehnic, fiindca incepe sa se simta criza de componente, dupa ce multe fabrici chineze nu au lucrat. Totul vine pe fondul vanzarilor tot mai scazute de masini: oamenii nu prea mai merg in showroom-uri, fie de frica sa nu se infecteze, fie pentru ca nu mai considera ca este o perioada potrivita pentru o achizitie costisitoare.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Sistemul cardului de sanatate, din nou blocat, in plina criza de CORONAVIRUS

In plina criza de coronavirus, Sistemul informatic al Casei Nationale de Sanatate a picat din nou, marti dimineata, astfel ca medicii de familie nu pot emite retete pentru pacienti. Situatia este destul.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov a demisionat in plina criza de coronavirus

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov, doctor Ramona Ionescu, a demisionat din functie, in plina criza de coronavirus. Potrivit brasovtv. com, Ramona Ionescu si-a motivat decizia prin lipsa de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )