Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dragnea anunta noi modificari pentru OUG 114

Adevărul Adevărul,
Dragnea anunta noi modificari pentru OUG 114

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca proiectul ordonantei de urgenta de modificare a OUG 114, care ar urma sa fie discutat vineri in sedinta de Guvern, aduce modificari in ceea ce priveste sistemul bancar, fondurile de pensii, operatorii de telefonie si Fondul de Dezvoltare si Investitii. continuă pe Adevărul

DRAGNEA: Proiectul de modificare a OUG 114 - schimbari privind sistemul bancar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, astazi, ca proiectul ordonantei de urgenta de modificare a OUG 114, care ar urma sa fie discutat maine, in sedinta de guvern, aduce modificari, intre altele, in ceea ce priveste sistemul bancar.

OUG 114 se modifica: Guvernul reduce taxa pe activele bancilor si introduce o noua referinta pentru creditele noi in lei. Obligativitatea majorarii capitalului social pentru administratorilor Pilonul II se suspenda

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica, iar aceste prevede cateva modificari importante asupra.

Liviu Dragnea anunta lista PSD pentru europarlamentare - Rovana Plumb, prima pe lista

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, fiind pe primele locuri. Listele vor fi depuse maine la Biroul Electoral Ceentral.

USR solicita comisie parlamentara de ancheta pentru OUG 114/2018

Uniunea Salvati Romania USR) a depus, astazi, o solicitare de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la subminarea intereselor economice si strategice ale Romaniei prin adoptarea OUG 114, a anuntat liderul deputatilor USR, Cristina Pruna.

Anton Anton spune ca nu vor fi modificari in OUG 114 pe partea de energie/ Eugen Teodorovici il contrazice, sustinand ca a primit propuneri de modificari chiar de la Ministerul Energiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis marti, in aceeasi conferinta, pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, potrivit Agerpres. Pana sa apara Teodorovici la conferinta, Anton Anton a spus ca se asteapta la vreo modificare. Ulterior a venit si Teodorovici, iar acesta a spus, de fata cu Anton Anton, ca a primit propuneri de modificari de la Ministerul Energiei chiar luni seara.

Ministerul Finantelor a publicat Ordonanta care va modifica OUG 114

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica. Ordonanta schimba modul de calcul al taxei pe activele.

FLORIN CITU: Noua varianta a OUG 114, mai toxica ca prima

Florin Citu il acuza pe Teodorovici ca minte despre o noua varianta mai buna a OUG 114, intr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook: Teodorovici anunta peste tot ca exista acord pe noua varianta a OUG 114. Minte. Iar aceasta varianta este si mai toxica pentru ca implicit inseamna nationalizarea sistemului financiar bancar.

Un nou proiect care modifica OUG 114: Guvernul suspenda pana la 1 septembrie 2019 aplicarea unei sanctiuni pe care operatorii telecom au spus ca o vor ataca la Curtea Constitutionala

O noua varianta de proiect al Ministerului Finantelor, care modifica OUG 114/2018, prevede amanarea pana la 1 septembrie 2019 a aplicarii unei noi sanctiuni introduse in domeniul telecom despre care Orange, Vodafone si Telekom au anuntat ca va fi atacata la Curtea Constitutionala. Este vorba despre sanctionarea cu amenda de pana la 10% din cifra de afaceri pentru furnizorii telecom care incheie contracte de instalare, intretinere sau inlocuire a retelelor, fara existenta dreptului de acces sau in lipsa autorizatiei de construire.

OUG 114 - bomba de la finalul anului trecut, dezamorsata

Ionut Dumitru: Noua ordonanta este mult mai buna * Cabat: Cea mai buna solutie ar fi fost ca OUG 114 sa fie abrogata * IOGP: OUG 114 afecteaza competitia din piata energiei si descurajeaza investitiile Controversata Ordonanta de Urgenta 114, aprobata in fuga la finalul anului trecut si care prevede masuri cu impact major asupra sectoarelor bancar, energetic si telecom, precum si in ceea ce priveste pilonul II de pensii, urmeaza sa fie modificata astazi, prin aprobarea unei noi ordonante, in sedinta de Guvern.

Haos pe piata gazelor din cauza OUG 114: Plafonarea pretului la 68 lei/MWh se amana cu o luna/ Unii furnizori care au incheiat contracte, in baza vechilor prevederi, sunt bulversati si se tem ca raman fara gazele platite deja

O noua varianta de proiect al Ministerului Finantelor, care modifica OUG 114/2018, prevede amanarea pana pe 1 mai a obligatiei producatorilor de a vinde gaze la pretul plafonat de 68 lei/MWh. Pana acum, OUG 114 impunea plafonarea incepand cu 1 aprilie. Noul document a fost elaborat in cursul zilei de miercuri si a luat prin surprindere furnizorii de pe piata gazelor. Acestia sunt bulversati, mai ales ca unii dintre ei au incheiat sa deja contracte incepand cu 1 aprilie, in baza vechilor prevederi. Se tem ca aceste contracte ar putea deveni nule si, astfel, sa ramana fara cantitatile de gaze pentru care au si platit deja.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )