Libnet.ro
UNICEF

07:15

Renault, proprietarul Dacia, se retrage din China, in urma unei strategii de reorganizare

B1 B1,
Renault, proprietarul Dacia, se retrage din China, in urma unei strategii de reorganizare

Renault Group a anuntat ca in urma unei noi strategii de restructurare pe piata auto chineza, urmeaza sa vanda pachetul sau de 50% din actiunile DRAC companiei Dongfeng, proces in urma caruia marca Renault. continuă pe B1

Renault, proprietarul Dacia, se retrage din China, in urma unei strategii de reorganizare

Renault Group a anuntat ca in urma unei noi strategii de restructurare pe piata auto chineza, urmeaza sa vanda pachetul sau de 50% din actiunile DRAC companiei Dongfeng, proces in urma caruia marca Renault.

Dacia 1300 din 1977, vedeta pe strazile pustii din New York in plina pandemie de coronavirus

Un roman stabilit in America de peste 25 de ani si-a transformat batrana Dacie intr-o vedeta pe strazile pustii din New York. Dacia 1300 din 1977 reuseste sa intoarca privirile trecatorilor, la fel ca masinile sport sau cele de lux, fiind unica in metropola americana.

HARTA Virusul a pornit din China, dar a suferit trei mutatii: care a lovit Europa

Statele Unite ale Americii a ajuns sa detina acum recordul victimelor produse de infectarea cu virusul pornit din China. O cercetare recenta arata cum s-a raspandit virusul in.

Comisia Europeana impune taxe antidumping la produse din otel importate din China, Indonezia si Taiwan

Omisia Europeana a impus taxe antidumping provizorii la anumite produse din otel inoxidabil provenite din China, Indonezia si Taiwan, dupa aproape opt luni de la lansarea unei investigatii privind preturile scazute de import, transmite Reuters.

Coronavirus |Numarul de cazuri noi din China, la maximul ultimelor sase saptamani

China a raportat luni cel mai mare numar de cazuri noi de COVID-19 in aproape sase saptamani, in contextul in care tara incearca sa previna un al doilea val de infectari cu noul coronavirus, informeaza DPA.

Viata cainilor din China nu va mai fi la fel: ce spune o noua lege adoptata la Beijing

O noua lege adoptata de curand in China va avea repercusiuni majore asupra modului in care sunt tratati cainii in teritoriu. Legea va modifica valorile traditionale din tara. Pentru prima.

Roman din Silicon Valley, intr-un grup de antreprenori care vrea sa aduca 1 miliard de masti din China in SUA, prin crowdfunding

Fostul presedinte al acceleratorului de afaceri american Y Combinator, Sam Altman, alaturi de un grup de antreprenori tech din care face parte si un roman, a initiat o campanie de multifinantare crowdfunding) prin care vrea sa aduca 1 miliard de masti de protectie din China in SUA, tara cea mai afectata de epidemia de coronavirus COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )