Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viata cainilor din China nu va mai fi la fel: ce spune o noua lege adoptata la Beijing

Playtech Playtech,
Viata cainilor din China nu va mai fi la fel: ce spune o noua lege adoptata la Beijing

O noua lege adoptata de curand in China va avea repercusiuni majore asupra modului in care sunt tratati cainii in teritoriu. Legea va modifica valorile traditionale din tara. Pentru prima. continuă pe Playtech

Coronavirus: China mai are doar 144 de pacienti in stare grava

Comisia Nationala de Sanatate din China a asigurat ca in tara mai exista doar 144 de pacienti in stare grava diagnosticati cu boala COVID-19, provocata de coronavirusul SARS-CoV-2, aceasta fiind cea mai scazuta cifra inregistrata din ianuarie.

HARTA Virusul a pornit din China, dar a suferit trei mutatii: care a lovit Europa

Statele Unite ale Americii a ajuns sa detina acum recordul victimelor produse de infectarea cu virusul pornit din China. O cercetare recenta arata cum s-a raspandit virusul in.

Coronavirus |Numarul de cazuri noi din China, la maximul ultimelor sase saptamani

China a raportat luni cel mai mare numar de cazuri noi de COVID-19 in aproape sase saptamani, in contextul in care tara incearca sa previna un al doilea val de infectari cu noul coronavirus, informeaza DPA.

Roman din Silicon Valley, intr-un grup de antreprenori care vrea sa aduca 1 miliard de masti din China in SUA, prin crowdfunding

Fostul presedinte al acceleratorului de afaceri american Y Combinator, Sam Altman, alaturi de un grup de antreprenori tech din care face parte si un roman, a initiat o campanie de multifinantare crowdfunding) prin care vrea sa aduca 1 miliard de masti de protectie din China in SUA, tara cea mai afectata de epidemia de coronavirus COVID-19.

Comisia Europeana impune taxe antidumping la produse din otel importate din China, Indonezia si Taiwan

Omisia Europeana a impus taxe antidumping provizorii la anumite produse din otel inoxidabil provenite din China, Indonezia si Taiwan, dupa aproape opt luni de la lansarea unei investigatii privind preturile scazute de import, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )