Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alro Slatina vrea sa atraga imprumuturi de peste 207 milioane dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alro Slatina vrea sa atraga imprumuturi de peste 207 milioane dolari

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) vrea sa atraga imprumuturi de peste 207 milioane dolari, cea mai mare - 120 milioane dolari - reprezentand o facilitate de tip revolving pentru refinantarea unui credit contractat de la BERD in 2010. continuă pe Wall-Street Ro

Alro Slatina vrea sa atraga finantari de peste 207 milioane dolari

Producatorul de aluminiu Alro Slatina vrea sa atraga imprumuturi de peste 207 milioane dolari, cea mai mare - 120 milioane dolari - reprezentand o facilitate de tip revolving pentru refinantarea unui credit contractat de la BERD in 2010, potrivit unui raport privind convocarea AGEA.

Atac cibernetic de proportii: SUA acuza China de accesarea datelor a peste 4 milioane de angajati federali

Datele personale a peste patru milioane de fosti si actuali angajati federali ar putea sa fi fost accesate de catre hackeri, a anuntat joi Biroul pentru Managementul Personalului OPM) din cadrul Guvernului.

Europa ne da peste 80 milioane de euro pentru finalizarea liniei 4 de metrou

Comisia Europeana a aprobat o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro din partea Fondului de Coeziune la proiectul major Extinderea Liniei de Metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care face parte din Programul Operational pentru Transport, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )