Libnet.ro
UNICEF

00:07

Europa ne da peste 80 milioane de euro pentru finalizarea liniei 4 de metrou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europa ne da peste 80 milioane de euro pentru finalizarea liniei 4 de metrou

Comisia Europeana a aprobat o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro din partea Fondului de Coeziune la proiectul major Extinderea Liniei de Metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care face parte din Programul Operational pentru Transport, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene . continuă pe Ziarul Bursa

CE ofera 83 milioane euro pentru a sustine extinderea liniei 4 de metrou

Comisia Europeana CE) a aprobat ieri o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro, din partea Fondului de Coeziune, la proiectul major Extinderea Liniei de Metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care face parte din Programul Operational pentru Transport, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

CE aloca 83 mil. euro pentru extinderea magistralei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti

Comisia Europeana a aprobat, joi, alocarea a 83 de milioane de euro pentru extinderea liniei 4 de metrou pe sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, beneficiarii noi infrastructuri fiind locuitorii cartierelor Bucurestii Noi si Chitila.

Exproprieri de 10 milioane de euro pentru centura Capitalei

Ministerul Transporturilor va plati peste 10 milioane de euro pentru exproprierile facute pe Centura Capitalei. Este vorba de cei 20 de kilometri de sosea care vor fi largiti la patru benzi. Mai exact portiunea.

Comisia Europeana ofera 83 de milioane de euro pentru EXTINDEREA METROULUI din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro din partea Fondului de Coeziune la proiectul privind extinderea magistralei 4 de metrou din Bucuresti.

Alro Slatina vrea sa atraga finantari de peste 207 milioane dolari

Producatorul de aluminiu Alro Slatina vrea sa atraga imprumuturi de peste 207 milioane dolari, cea mai mare - 120 milioane dolari - reprezentand o facilitate de tip revolving pentru refinantarea unui credit contractat de la BERD in 2010, potrivit unui raport privind convocarea AGEA.

Costuri de sute de milioane de euro pentru Gazprom daca nu mai livreaza gaze prin Ucraina

Planul Rusiei de a renunta la tranzitul gazelor prin Ucraina incepand din 2020 ar putea costa grupul Gazprom sute de mi and 172;lioane de euro, sub forma de comisioane datorate Slovaciei, relateaza Bloomberg. Slovacia, tara cu 5,4 milioa and 172;ne de locuitori, care are granita cu Ucraina, este un punct major de intrare pentru gazele rusesti in sud-Estul Europei si Uniunea Europeana. Rolul de tara de tranzit al Slovaciei va fi diminuat daca Rusia va construi gazoductul planificat catre sud-estul Europei, prin Turcia, potrivit Mediafax.

Atac cibernetic de proportii: SUA acuza China de accesarea datelor a peste 4 milioane de angajati federali

Datele personale a peste patru milioane de fosti si actuali angajati federali ar putea sa fi fost accesate de catre hackeri, a anuntat joi Biroul pentru Managementul Personalului OPM) din cadrul Guvernului.

42 de romani, din care 21 de studenti, au primit cate 25.000 euro pentru propriul business

Un numar de 42 de tineri romani, din care 21 de studenti, au obtinut 25. 000 de euro pentru a-si finantata start-up-ul. Ei vor crea astfel 100 de locuri de munca.

83 de milioane de euro, aprobati de Comisia Europeana pentru Metroul bucurestean Parc Bazilescu - Straulesti

Comisia Europeana a aprobat o finantare de 83 de milioane de euro pentru proiectul extinderea liniei de metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti din Bucuresti, a informat, vineri, Bruxelles-ul, intr-un comunicat remis HotNews. Potrivit sursei citate, decizia a fost luata la Bruxelles, joi. Banii europeni sunt alocati din Fondul de Coeziune al UE.

Rovana Plumb: PNL-ului nu-i pasa daca Ponta e vinovat sau nu. Pe penelisti ii intereseaza doar sa dea jos un guvern. Exista oameni foarte puternici care pierd sute de milioane de euro pentru ca nu mai sunt lasati sa fure

Rovana Plumb a sustinut o conferinta de presa dupa afirmatiile facute la ora 14:00 de catre copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Ei liberalii) nu spun nimic despre faptul ca Iohannis a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )