Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pretul energiei electrice a crescut pe bursa cu 38% fata de vinerea trecuta. Specialistii spun ca populatia nu va fi afectata

Adevărul Adevărul,
Pretul energiei electrice a crescut pe bursa cu 38% fata de vinerea trecuta. Specialistii spun ca populatia nu va fi afectata

Pretul mediul al energiei pentru vineri este de 344 de lei pe MWh, pe piata spot a bursei de specialitate OPCOM, in crestere cu 38% fata de acum o saptamana, cand electricitatea costa 249 de lei pe MWh, potrivit datelor operatorului pietei. Recent, specialistii spuneau ca nu va fi afectata populatia. continuă pe Adevărul

Pretul electricitatii a crescut cu 38% fata de vinerea trecuta

Pretul mediu al energiei pentru vineri, pe piata spot a bursei de specialitate OPCOM, a crescut cu 38% fata de acum o saptamana, de la 249 de lei pe MWh la 344 de lei pe MWh, informeaza Agerpres, care.

Vesti proaste pentru romani. Pretul energiei electrice a crescut cu 38% in doar o saptamana

Evolutie socanta in economie. Costul electricitatii pe bursa de energie a crescut cu 38% in ultimele sapte zile. Pretul mediul al energiei pentru vineri este de 344 de lei pe MWh, pe piata spot a.

Majorarea pretului energiei electrice a fost nejustificata

Majorarile pretului energiei electrice au fost nejustificate, iar Ministerul Energiei spera macar la o stagnare sau chiar la o scadere a pretului energiei electrice si gazelor naturale, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Toma Petcu, ministrul Energiei.

Pretul energiei pe piata spot - din nou la 500 de lei/MWh

Pretul electricitatii a inregistrat din nou o valoare impresionanta, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), respectiv 500 de lei/MWh, ieri, in intervalul 07. 00, conform datelor publicate pe bursa OPCOM.

Adevaruri nespuse despre piata energiei electrice

Dupa ce am primit asigurari din partea oficialitatilor din energie ca programul de iarna, de aceasta data, a fost elaborat mult mai devreme si, ca masura de precautie, au fost dublate stocurile de carbune, au fost majorate stocurile de gaze naturale si stocurile de apa din acumulari, aparent ar trebui sa stam linistiti, sa ne uitam si sa ne bucuram la Festivalul stirilor pozitive.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )