Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pretul energiei pe piata spot - din nou la 500 de lei/MWh

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul energiei pe piata spot - din nou la 500 de lei/MWh

Pretul electricitatii a inregistrat din nou o valoare impresionanta, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), respectiv 500 de lei/MWh, ieri, in intervalul 07. 00, conform datelor publicate pe bursa OPCOM. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul energiei electrice a crescut pe bursa cu 38% fata de vinerea trecuta. Specialistii spun ca populatia nu va fi afectata

Pretul mediul al energiei pentru vineri este de 344 de lei pe MWh, pe piata spot a bursei de specialitate OPCOM, in crestere cu 38% fata de acum o saptamana, cand electricitatea costa 249 de lei pe MWh, potrivit datelor operatorului pietei. Recent, specialistii spuneau ca nu va fi afectata populatia.

Vesti proaste pentru romani. Pretul energiei electrice a crescut cu 38% in doar o saptamana

Evolutie socanta in economie. Costul electricitatii pe bursa de energie a crescut cu 38% in ultimele sapte zile. Pretul mediul al energiei pentru vineri este de 344 de lei pe MWh, pe piata spot a.

Gigi Becali, chemat din nou in instanta. Ce spune patronului FCSB

Gigi Becali a fost chemat din nou in instanta. Patronul FCSB a fost actionat in judecata de un om de afaceri de origine araba. Becali a reactionat dupa ce a aparut informatia ca a fost din nou.

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal, saptamana viitoare, prin Ordonanta de Urgenta, si sa nu astepte ca Parlamentul sa faca schimbarile prin care vor fi inlaturate efectele negative, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, dupa o sedinta in care au fost discutate amendamentele aduse OUG 79/2017 privind modificarea legislatiei fiscale.

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare, prin ordonanta de urgenta, si sa nu astepte ca Parlamentul sa faca schimbarile prin care vor fi inlaturate efectele negative, a declarat, astazi, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, dupa o sedinta in care s-au discutat amendamentele aduse OUG 79/2017 privind modificarea legislatiei fiscale, conform Agerpres.

Cehia: Politia cere din nou ridicarea imunitatii miliardarului Andrej Babis, care a castigat alegerile parlamentare din octombrie

Politia ceha a cerut marti din nou Parlamentului sa ridice imunitatea lui Andrej Babis, liderul miscarii populiste ANO si care a castigat alegerile parlamentare din octombrie, pus sub acuzare pentru fraude in accesarea de fonduri europene, scrie AFP.

Vesti proaste pentru romani! Euro si ROBOR au crescut din nou

Noi vesti proaste pentru romani. Euro si indicele ROBOR isi continua cresterea. Joi, BNR anunta un curs de 4. 6546 lei pentru euro. De asemenea, francul elvetian s-a majorat pana la.

Euro si-a depasit din nou recordul

Moneda europeana continua sa creasca accelerat, atingand, ieri, un nou record in raport cu leul.

Business report: Drumul catre nicaieri - modificarile fiscale care dau peste cap economia; Inca 2 milioane euro pentru studiul de fezabilitate invizibil al autostrazii Sibiu-Pitesti; Romania, din nou tigrul Europei - rata copiilor expusi riscului saracie

Cel mai mare profit al sistemul bancar dupa criza: 4,1 miliarde de lei la noua luni. Dupa performantele din 2016 si seriile de cresteri din trimestrul I si II, sistemul bancar romanesc inregistreaza un nou record. Cu fix 30 de zile lucratoare inainte de aplicarea noii fiscalitati, planurile companiilor pe 2018 sunt blocate de lipsa normelor de aplicare. Companiile mari si mici nu isi pot face bugetele decat aproximativ.

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, din nou in vizita in Serbia

Procurorul general Augustin Lazar a efectuat o vizita de lucru in Serbia, context in care a fost semnat un memorandum privind cooperarea intre parchetele din cele doua tari in domeniul combaterii infractionalitatii transnationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )