Libnet.ro
UNICEF

19:30

Anunt BOMBA al autoritatilor despre PENSIILE romanilor: Pana cand se mai fac PLATILE...

B1 B1,
Anunt BOMBA al autoritatilor despre PENSIILE romanilor: Pana cand se mai fac PLATILE...

Premierul Viorica Dancila a declarat ca prin Legea pensiilor vor fi eliminate inechitatile din sistem. Totodata, ea a dat asigurari ca niciun pensionar nu va primi mai putini bani. Aceasta lege va f. continuă pe B1

Politia Romana, anunt-bomba pentru toti soferii care folosesc Waze. Ce masuri iau autoritatile in celebra aplicatie

Lovitura pentru soferii care folosesc Waze! Oamenii legii au facut un anunt-bomba pe pagina lor de Facebook, care anunta ce trebuie sa faca toti conducatorii auto pentru a nu fi.

A refuzat sa se aseze pe scaun in avion, pana cand barbatul de 52 de ani din Afganistan nu va fi dat jos. Gestul sau a impresionat pe toata lumea

S-a urcat in avion si a refuzat sa se aseze pe scaun, pana cand barbatul de 52 de ani, din Afganistan, nu va fi dat jos. Gestul sau a impresionat lumea intreaga. Un protestatar suedez Elin Ersson a reusit.

LAVINIA PARVA, anunt bomba despre STEFAN BANICA Jr: Tata pentru a treia oara!

Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si.

Mi-a spus ca vrea sa ne casatorim: Anunt BOMBA facut de celebra ANDREEA ESCA!

Fiul Andreei Esca, Aris, a implinit varsta de 15 ani, iar cu acest prilej, prezentatoarea i-a facut o urare cu care si-a emotionat fanii. De cand s-a nascut mi-a spus, pe rand, ca vrea sa ne casatorim.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor din toamna. Guvernul a facut ANUNTUL OFICIAL

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre situatia din sistemul public de pensii. Prim-ministrul a afirmat ca, in urma adoptarii Legii pensiilor, care va fi pusa in dezbatere publica, nu vor.

Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )