Libnet.ro
UNICEF

18:31

LAVINIA PARVA, anunt bomba despre STEFAN BANICA Jr: Tata pentru a treia oara!

B1 B1,
LAVINIA PARVA, anunt bomba despre STEFAN BANICA Jr: Tata pentru a treia oara!

Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si. continuă pe B1

Ne despartim... Anunt soc facut de LAVINIA PARVA, despre relatia cu STEFAN BANICA Jr!

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Cu toate astea, cei doi au si momente in care se supara unul pe altul si se cearta. insa, dupa cum a declarat La.

LAVINIA PARVA a recunoscut tot adevarul despre relatia cu STEFAN BANICA Jr: Acum se explica totul...

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Cu toate astea, cei doi au si momente in care se supara unul pe altul si se cearta. insa, dupa cum a declarat La.

BOMBA A EXPLODAT: Nunta anului in SHOWBIZ! Stefan Banica Jr a urcat cu mireasa direct pe scena! Anuntul oficial: Fanii sunt uluiti...

Surpriza la unul dintre spectacolele lui Banica junior. Peste 3. 000 de oameni au venit in Parcul Magura, din Cisnadie, la spectacolul artistului. in timpului evenimentului o mireasa furata de la o nunta a.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anunt BOMBA despre marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

In Romania ajung tot mai multe masini second-hand, multe dintre ele masini diesel din Germania, dat fiind ca acolo incep sa fie interzise in tot mai multe orase. Totul in contextul in care Romania se afla pe.

Adrian Alexandrov, anunt-bomba despre nunta cu Elena Udrea. Cand va avea loc marele eveniment

Iubitul Elenei Udrea a anuntat ca are de gand sa se casatoreasca cu fostul ministru al Dezvoltarii. Ne vedem la o luna, o luna si un pic cam cate zece zile. Este este varsta este un impediment.

Politia Romana, anunt-bomba pentru toti soferii care folosesc Waze. Ce masuri iau autoritatile in celebra aplicatie

Lovitura pentru soferii care folosesc Waze! Oamenii legii au facut un anunt-bomba pe pagina lor de Facebook, care anunta ce trebuie sa faca toti conducatorii auto pentru a nu fi.

Cristi Brancu arunca BOMBA despre Bianca Dragusanu: in viata blondei exista un alt MISTERIOS si potent domn...

Cristi Brancu face dezvaluiri bomba despre despartirea dintre Bianca si Tristan, pe canalul sau de YouTube. Prezentatorul Agentia VIP spune ca motivul despartirii celor doi este plecare lui Tristan,.

Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Dezvaluiri bomba despre planurie de viitor ale Elenei Udrea facute chiar de logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca Udrea sa se inscrie in cursa pentru alegerile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )