Libnet.ro
UNICEF

00:06

Fondul Proprietatea acuza Guvernul ca incalca legea guvernantei corporative. Raspunsul taios al ministrului Economiei:Unde vedeti baietii destepti?

Adevărul Adevărul,
Fondul Proprietatea acuza Guvernul ca incalca legea guvernantei corporative. Raspunsul taios al ministrului Economiei:Unde vedeti baietii destepti?

Fondul Proprietatea critica Guvernul, dupa ce ministrul Economiei a declarat ca Hidroelectrica ar putea furniza energie directa populatiei la un pret mult mai mic. Virgil Popescu transmite, in replica, ca nu va permite unui actionar sa ii cenzureze cuvintele si vorbeste, ironic, de baietii destepti. continuă pe Adevărul

Fondul Proprietatea il acuza pe ministrul Virgil Popescu de incalcarea legii guvernantei corporative

Fondul Proprietatea a reactionat dur la declaratia recenta a Ministrului Economiei Virgil Popescu, potrivit careia Hidroelectrica ar putea furniza energie directa populatiei la un pret mult mai mic. Fondul Proprietatea considera ca este o incalcare grava a OUG 1092011 privind guvernanta corporativa in companiile de stat, deoarece aceasta interzice implicarea directa a statului ca actionar in conducerea companiei.

FONDUL PROPRIETATEA: Guvernul trebuie sa se abtina sa intervina in conducerea companiilor unde este actionar

Johan Meyer: Este inacceptabil sa asistam la aceleasi practici care, cu ani in urma, au condus Hidorelectrica in insolventa * FP recomanda Guvernului sa se concentreze pe listarea companiei in primul semestru al anului viitor, asa cum este planificat Fondul Proprietatea reactioneaza la declaratia recenta a Ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, potrivit careia Hidroelectrica ar putea furniza energie directa populatiei la un pret mult mai mic, deoarece este o incalcare grava a OUG 1092011 privind guvernanta corporativa in companiile de stat, lege interzice implicarea directa a statului ca actionar in conducerea companiei, se arata intr-un comunicat al Fondului remis Redactiei.

DUPA ANUNTUL PRIVIND INTENTIA DERULARII UNEI OFERTE DE CUMPARARE Actiunile Fondul Proprietatea au crescut cu 6,11%, la 1,215 lei

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au incheiat saptamana trecut la pretul de 1,215 lei, in crestere cu 6,11% fata de cel din ziua precedenta, dupa ce Franklin Templeton Investment Management, administratorul fondului, a anuntat ca a solicitat Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) avizarea unei oferte publice de cumparare a cel mult 220 milioane de titluri FP atat sub forma de actiuni, cat si de GDR-uri), echivalentul a 2,89% din capitalul fondului inchis de investitii.

PeBloguri: Lucian Romascanu acuza guvernul ca ia prognozele COVID-19 de la o firma abonata la contracte cu statul

Desi exista numeroase suspiciuni in spatiul public privind modul de obtinere si utilizare a datelor privind pandemia, Guvernul nu se dezminte si, in loc de o abordare stiintifica si transparenta, isi ia asa-zisele prognozele COVID-19 de la o firma abonata la contracte cu statul printre clientii sai fiind si PNL-ul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )