Libnet.ro
UNICEF

11:45

Virgil Popescu: Furnizorii de gaze sunt aroganti. Preturile trebuiau sa scada cu 10 - 15%. Situatia nu va ramane asa

Adevărul Adevărul,
Virgil Popescu: Furnizorii de gaze sunt aroganti. Preturile trebuiau sa scada cu 10 - 15%. Situatia nu va ramane asa

Ministerul Economiei, Virgil Popescu, a adus miercuri o serie de acuzatii furnizorilor de gaze naturale care nu vor sa scada preturile de la 1 iulie, sugerand ca sunt aroganti si ca situatia nu va ramane asa. continuă pe Adevărul

Virgil Popescu a criticat din nou E.ON si ENGIE, din cauza ca refuza sa reduca preturile: Nu putem sa ramanem asa!

Ministrul Energiei Virgil Popescu a lansat miercuri noi critici la adresa marilor furnizori de gaze, ENGIE si E. ON, pe motiv ca nu vor sa reduca facturile catre consumatori, de la 1 iulie cand se liberalizeaza piata, in conditiile in care pretul la producatori este foarte scazut, anuntandu-se preturi mici chiar si in iarna. De cateva saptamani incoace, ministrul face constant declaratii dure la adresa acestor furnizori, insa acestia insista sa mentina preturile ridicate.

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata. Virgil Popescu, ministrul Economiei: Suntem ingrijorati de ceea ce se intampla

In Romania se pune problema unei noi etape de relaxare: dupa deschiderea teraselor, se asteapta si deschiderea restaurantelor. Virgil Popescu, ministrul Economiei, a vorbit pe marginea acestui subiect marti.

Masurile de relaxare de la 1 iulie ar putea fi amanate. Anuntul ministrului Virgil Popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat marti seara, referitor a deschiderea restaurantelor la 1 iulie, ca, daca cresterea numarului de cazuri se mentine, nu vom avea verde de la Ministerul Sanatatii si va trebui sa se mai astepte. Nu este imbucurator ce s-a intamplat saptamana trecuta, cazurile s-au inmultit, au trecut de 300, a afirmat ministrul, facand apel la romani sa respecte regulile pentru a avea o noua etapa de relaxare.

Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile, desi producatorii le vand ieftin

Furnizorii de gaze din Romania nu vor sa scada preturile la gaze, de la 1 iulie, odata cu liberalizarea pietei, si sustin ca nu exista pe piata gaze ieftine pe termen lung. Asta desi producatorii sunt obligati sa vanda chiar si sub costul de productie.

Ministrul Energiei acuza marii furnizori de gaze ca profita de romani: Preturile vor scadea cu 15%. Consumatorii vor putea schimba furnizorul

Ministrul Energiei Virgil Popescu a acuzat marii furnizori de gaze naturale ca incearca sa profite de pe urma romanilor care nu se informeaza cu privire la liberalizarea pretului la gaze. El a dat asigurari ca presurile vor scadea, cu pana la 15%, iar consumatorii isi vor putea schimba furnizorul, daca oferta nu le convine.

Business report: Cum arata acum tavernele din Grecia. Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile. Piata muncii, lovita puternic de pandemie. Nicu Marcu, aviz pozitiv pentru ASF din partea Comisiilor economice

Cum arata tavernele din Grecia foto-video reportaj). * Furnizorii de gaze nu vor sa scada preturile, desi producatorii le vand ieftin. * Piata muncii, lovita puternic de pandemia de COVID-19. * Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru sefia ASF. * Planul, proiectele si hartile megaproiectului de relansare economica a UE propus de Institutul de Studii Economice din Viena. * Daianu: O relaxare excesiva a politicii monetare, combinata cu un deficit de doua cifre, ar destabiliza economia si ar crea o criza a leului. * Bursa romaneasca este blocata. Desi exista bani in piata, investitorii se tem de o inasprire a restrictiilor. * FP: Achizitia activelor CEZ de catre Hidroelectrica ar afecta procesul de listare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )