Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis taxeaza guvernul pentru dezastrul din economie: Revolutia industriala 4.0, la noi mai ales ZERO (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis taxeaza guvernul pentru dezastrul din economie: Revolutia industriala 4.0, la noi mai ales ZERO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lanat un nou atac la adresa Guvernului, refereindu-se la situatia din economie. Prezent, miercuri seara, la cea de-a XXV-a editie a Galei Topului National al Firmelor, seful. continuă pe B1

Klaus Iohannis trage un semnal de alarma: Oamenii de afaceri percep ca, in ultimul an, coruptia din Romania a crescut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, miercuri, ca oamenii de afaceri constata o crestere a nivelului coruptiei in Romania, ceea ce ar trebui sa reprezentine un semnal de alarma pentru tara.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

Informatii exclusive! Ce a declarat Klaus Iohannis in fata procurorilor in dosarul legat de conflictul de interese

Klaus Iohannis a fost citat de doua ori la Parchetul General, inainte sa fie inchis acel dosar de conflict de interese. Prima audierea a avut loc la finalul anului 2013, inceputul anului 2014, iar apoi pe 12 iunie.

Tudorel Toader, replica dupa acuzatiile lui Klaus Iohannis: Seful statului cunoaste bine care sunt limitele legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a acuzat ca cererea sa de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in.

Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat marti, la Parlament, ca prin acuzatiile aduse de Klaus Iohannis, seful statului arata ca a intrat in campanie electorala si a precizat c?.

Klaus Iohannis, despre revocarea lui Augustin Lazar: Penibila faza. Abordarea ministrului Justitiei este pe langa lege

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cererile lui Tudorel Toader, propunerea Adinei Florea la sefia DNA, respectiv revocarea lui Augustin Lazar, demers pe care l-a numit penibil. Am o opinie si o.

Klaus Iohannis a rabufnit si ii transmite un mesaj lui Dragnea: Acest infractor s-a cocotat in fruntea statului si progreseaza in fake news

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, referindu-se la acuzatiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea care a adus ieri doua valize in Parlament, ca acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in fruntea statului, progreseaza.

VIDEO Prima reactie a lui Dragnea in scandalul valizei din Teleorman. Liderul PSD a venit la CEx cu doua valize de documente despre Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sedinta CEX, cu doua valize: una cu gogosi de la Rise Project si una cu dosare despre Klaus Iohannis. Liderul PSD a spus ca valiza despre care a scris Rise Project este o gogoasa care nu are legatura cu el.

Politikix. Presedintele Klaus Iohannis, fotomodel de ocazie

Printre mai multe sesiuni foto, presedintele Klaus Iohannis a participat si la evenimente simbolice. A depus o coroana de flori la bustul lui Iancu Flondor, a vizitat muzeul Bucovinei si a oferit drapelul.

Parchetul General a inceput audierile in dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Parchetul General a inceput audierile in dosaruldeschis ca urmare a unei plangeri formulate pe numele sotilor Iohannis, in legatura cu una dintre casele acestora din Sibiu. Notarul reclamat a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )