Libnet.ro
UNICEF

12:00

Profit.ro: Viitorul Guvern va aplica impozit zero pe salariul minim doar in agricultura, din 2022

Adevărul Adevărul,
Profit.ro: Viitorul Guvern va aplica impozit zero pe salariul minim doar in agricultura, din 2022

Programul de guvernare al viitoarei coalitii PNL-USR-PLUS-UDMR va include scutirea de taxe si impozite pentru plafonul reprezentat de salariul minim din veniturile persoanelor din agricultura, incepand cu 2022, au declarat pentru Profit. ro surse autorizate din coalitie. continuă pe Adevărul

LIDERUL BNS, DUMITRU COSTIN: Pe sub usi, am aflat ca intentia viitorului Guvern este sa inghete salariul minim pe economie la valoarea din 2020

Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a spus in cadrul unei conferinte de presa ca a aflat ca viitorul premier ar urma sa-si asume decizia politica in ceea ce priveste inghetarea salariului minim pe economie la nivelul celui din 2020, relateaza G4media.

Salariul minim ar putea fi inghetat la nivelul din 2020. Ce raspunde viitorul premier Citu

Blocul National Sindical BNS) a anuntat ca, potrivit unor surse, salariul minim pe economie ar pu.

PSD: Noul Guvern isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune daca va ingheta salariul minim. O astfel de hotarare ar fi catastrofala

PSD a transmis, luni, ca daca noul Guvern va ingheta salariul minim, asa cum acuza sindicatele, atunci isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune. Social-democratii avertizeaza ca o astfel de masura va.

PSD: Sindicatele anunta intentia noului guvern de a ingheta salariul minim. Avertisment dur!

Sindicatele anunta intentia noului guvern de a ingheta salariul minim, transmite Partidul Social Democrat.

Dan Vilceanu, ministrul Finantelor in viitorul Guvern Citu - surse

Dan Vilceanu ar putea ocupa scaunul de ministru de Finante in viitorul guvern condus de Florin Citu, potrivit surselor Antena 3.

UDMR a validat propunerile pentru viitorul Guvern: Kelemen Hunor vicepremier, Cseke Atilla la Dezvoltare, Tanczos Barna la Mediu si Novak Eduard la Sport

Consiliul Permanent al UDMR a aprobat, luni seara, lista persoanelor propuse pentru functiile de ministri in viitorul Guvern. Kelemen Hunor, presedintele formatiunii, a fost validat pentru pozitia de.

PSD: Daca va ingheta salariul minim, noul Guvern isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune

PSD sustine ca noul Guvern, in cazul in care va decide inghetarea salariului minim pe economie, isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, scrie Agerpres. El a precizat ca in privinta salariului minim pe economie ar trebui sa mai existe discutii tripartite, cu patronatele si sindicatele, Ministerul de Finante luand in calcul cateva variante.

Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern. Florin Citu: Ar fi oarecum necinstit ca acest Guvern sa ia o decizie pentru urmatorul

Florin Citu, ministrul Finantelor si candidatul PNL pentru functia de premier, a declarat ca bugetul de stat pentru 2021 va fi definitivat si prezentat de catre noul Guvern. Liberalul a mai sustinut ca se vor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )