Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariul minim ar putea fi inghetat la nivelul din 2020. Ce raspunde viitorul premier Citu

România Liberă România Liberă,
Salariul minim ar putea fi inghetat la nivelul din 2020. Ce raspunde viitorul premier Citu

Blocul National Sindical BNS) a anuntat ca, potrivit unor surse, salariul minim pe economie ar pu. continuă pe România Liberă

LIDERUL BNS, DUMITRU COSTIN: Pe sub usi, am aflat ca intentia viitorului Guvern este sa inghete salariul minim pe economie la valoarea din 2020

Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a spus in cadrul unei conferinte de presa ca a aflat ca viitorul premier ar urma sa-si asume decizia politica in ceea ce priveste inghetarea salariului minim pe economie la nivelul celui din 2020, relateaza G4media.

MARIUS BUDAI: in fiecare zi din 2020, PIB-ul tarii a pierdut 16 milioane de euro

Deputatul PSD de Botosani, Marius Constantin Budai, fost ministru al Muncii in guvernarea Dancila, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca n in fiecare zi din 2020, PIB-ul tarii a pierdut 16 milioane de euro.

Scaderea sosirilor cu peste 70% duce turismul global la nivelul din 1990

Numarul sosirilor turistice internationale au scazut cu 72% in primele zece luni ale anului 2020, pe fondul restrictiilor de calatorie, increderii scazute a consumatorilor si a luptei globale pentru a tine virusul COVID- 19 sub control, toate contribuind la cel mai prost an inregistrat in istoria turismului, potrivit Organizatiei Mondiale a Turismului OMT).

Vestea buna din 2020 pentru cei care au astfel de telefoane Samsung

Samsung a reusit sa reduca diferenta la un capitol important: actualizarile. Astfel, in 2020, sunt cateva modele care profita din plin. Modul in care functioneaza actualizarile pe.

Lewandowski, cel mai bun jucator din 2020 la Premiile FIFA

Atacantul polonez Robert Lewandowski a primit, joi seara, trofeul FIFA The Best in cadrul unei ceremonii care a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus.

HOTNEWS PODCASTS: 5G. Superputerile tehnologiei. Episodul 2: Cum va putea Europa sa ajunga din urma Asia si SUA in ceea ce priveste 5G?

In episodul 2 al podcastului 5G: Superputerile tehnologiei am stat de vorba cu Gabriel Solomon, head of Government and Industry Relations pentru Europa si America Latina din cadrul Ericsson, despre tehnologia 5G in Uniunea Europeana, ce inseamna deceniul digital anuntat de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si multe altele.

Gane vrea sa continue la Dinamo. Totul depinde de ultimul meci din 2020

Ionel Gane a vorbit la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj despre viitorul sau pe banca alb-rosilor.

Cand va avea loc solstitiul de iarna din 2020

Solstitiul de iarna va avea loc pe 21 de decembrie. ConjunctiadintreJupiter si Saturn este un eveniment astronomic rar, care are loc la fiecare 20 de ani. Atuncicele doua planete se vor afla in co.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )