Libnet.ro
UNICEF

01:05

ELVETIA: Reanimarea le va fi refuzata batranilor bolnavi de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ELVETIA: Reanimarea le va fi refuzata batranilor bolnavi de coronavirus

Peste 6. 592 infectari si 10 decese numai vineri, cu un raport de 494,9 de cazuri la 100. 000 de locuitori. De doua ori mai mare decat in Italia si in Austria, de cinci ori mai mare decat in Germania. Elvetia este pe cale sa fie coplesita de varful pandemiei si incepe sa ia masuri. Documentul intocmit de Academia Elvetiana de Stiinte Medicale si de Societatea Elvetiana de Medicina Intensiva este in vigoare din 20 martie, desi nu a fost inca adoptat oficial, relateaza G4media. continuă pe Ziarul Bursa

La Stampa: Elvetia alege: Reanimarea, refuzata batranilor bolnavi de coronavirus

Elvetia este pe cale sa fie coplesita de varful pandemiei si incepe sa ia masuri. Deciziile pe care medicii elvetieni le-ar putea lua in scurt timp, sunt aceleasi cu care s-au confruntat medicii din Bergamo in martie, coplesiti de primul val al pandemiei, potrivit unui articol din La Stampa, citata de Rador.

GRAFIC Incidenta cazurilor de coronavirus, peste 3 la mie in Bucuresti si 5 judete

Bucurestiul a ajuns la o incidenta a cazurilor de coronavirus de 3,51 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, pragul de 3 la mie care aduce noi masuri de restrictie fiind depasit si in cinci judete.

Alba, Bucuresti, Cluj si Harghita inregistreaza cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, peste 3 la mie. 24 judete au trecut de 1,5

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, vineri, la 201. 032 de infectari si 6. 245 de decese, dupa confirmarea a inca 5. 028 de cazuri, retestarea pozitiva a inca 876 de persoane si decesul a 82 de pacienti CO.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )