Libnet.ro
UNICEF

19:30

Episcopul Husilor a fost externat dupa 14 zile de spitalizare: Starea de sanatate este una foarte buna

Adevărul Adevărul,
Episcopul Husilor a fost externat dupa 14 zile de spitalizare: Starea de sanatate este una foarte buna

Episcopul Husilor, Preasfintitul Ignatie, a fost externat astazi din Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman, acolo unde a fost trartat dupa diagnosticarea cu COVID-19. inaltul prelat a fost spitalizat timp de doua saptamani. continuă pe Adevărul

Episcopul Husilor s-a vindecat de COVID

Episcopul Husilor, Ignatie, a fost externat, miercuri, din spitalul suport COVID-19 Elena Beldiman.

Alexei Navalnii a fost externat

Alexei Navalnii, unul dintre cei mai infocati critici la adresa Kremlinului, a fost externat din spitalul din Berlin in care a fost tratat dupa ce s-a imbolnavit in timpul unei calatorii in Siberia.

Navalnii a fost externat din spitalul berlinez unde era tratat. Ce spun medicii despre recuperarea sa

Alexei Navalnii a fost externat din spitalul berlinez in care era internat dupa ce i s-a facut rau, luna trecuta, in timpul unui zbor din Siberia, el fiind otravit cu arma neurotoxica Novicioc, potrivit Reuters.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat, a anuntat spitalul din Berlin

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat marti din spitalul Charite din Berllin unde a fost tratat timp de peste o luna dupa tentativa de otravire in timpul unui zbor domestic de la Siberia la Moscova.

Aleksei Navalnii a fost externat. Spitalul Charite sustine ca opozantul rus s-ar putea recupera complet, in ciuda otravirii sale severe

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost externat, marti, din Spitalul Charite de laBerlin, pentru ca starea sa de sanatate s-a imbunatatit, a anuntat clinica din capitala Germaniei, printr-un comunicat de.

Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru cei care se intorc din strainatate

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta ar putea decide saptamana aceasta ca persoanele care se intorc din tari cu multe cazuri de infectari sa poata face testul COVID, iar daca acesta este negativ, sa nu mai fie obligate sa stea 14 zile in izolare. in acelasi timp, expertii atrag atentia ca numarul de cazuri va exploda in urmatoarea perioada, iar autoritatile ar putea decide din nou carantinarea unor zone.

Doi romani au fost arestati dupa 8 ani. Deghizati in femei au jefuit si agresat un om intr-un magazin din Viena

Doi romani deghizati in femei au intrat intr-un magazin de bijuterii din centrul capitalei austriece si au atacat un angajat cu spray lacrimogen si cu un ciocan, in 2012. Agresorii au fost identificati dupa opt ani in baza de date a politiei engleze, pe baza profilului ADN.

Mai multi oameni au fost raniti dupa o explozie a unui depozit de armament din Liban

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un depozit de armament a explodat marti in sudul Libanului, conformReuters. Din primele informatii,incidentul a fost produsde o eroare.

Dinamo transfera un dublu castigator de Europa League! Fotbalistul care a fost cotat la 14 milioane de euro e deja in Romania

Dinamo a castigat primul meci din acest sezon, scor 3-1, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias. Iar noii investitori spanioli au planuri foarte mari. Au realizat deja foarte multe transferuri si vor sa ii ofere lui Cosmin Contra un lot care sa lupte la titlu inca din acest sezon. Dar marea lovitura este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )