Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mai multi oameni au fost raniti dupa o explozie a unui depozit de armament din Liban

B1 B1,
Mai multi oameni au fost raniti dupa o explozie a unui depozit de armament din Liban

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un depozit de armament a explodat marti in sudul Libanului, conformReuters. Din primele informatii,incidentul a fost produsde o eroare. continuă pe B1

Trei oameni au fost raniti dupa ce o caruta a fost izbita de un microbuz. Care este starea victimelor

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de sambata, 19 septembrie, pe un drum de pe raza comunei Patrauti, din judetul Suceava. in urma impactului, doua persoane au fost proiectate in afara atelajului hipo, iar calul a ajuns sub rotile microbuzului.

Cursuri suspendate si clase inchise in Capitala, dupa ce mai multi elevi au fost infectati cu coronavirus

Zeci de elevi din sectorul 4 al Capitalei invata online dupa ce patru copii din clasele unde acestia isi desfasurau cursurile au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. Primaria sectorului a dispus dezinfectarea salilor si testarea cadrelor didactice care au intrat in contact cu elevii infectati.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Bistrita-Nasaud: O fata de 12 ani a intrat cu mopedul pe care il conducea intr-un stalp de beton; ea si pasagerul, in varsta de 16 ani, au fost raniti

O fata de 12 ani din judetul Bistrita-Nasaud a intrat, duminica seara, cu mopedul pe care il conducea, intr-un stalp de beton din localitatea Mintiu. Ea a plecat de la locul accidentului, fiind gasita acasa de politisti. Fata, dar si pasagerul de pe moped, un adolescent de 16 ani, au fost raniti, fiind transportati la spital.

Cei mai bogati oameni din lumea modei. Cine sunt creatorii Louis Vuitton, Nike, Gucci, Zara sau HM

Lumea modei este fascinanta, plina deglamour, dar si de oameni extrem de bogati. Nume importante din industrie au resit sa faca averi fabuloase, iar acum va facem cunostinta cu acestia. Lumea modei, o lume fascinanta si plina de bani Cine nu si-a dorit, macar odata, sa intre in lumea modei, chiar si pe usa din .

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

Doi barbati au fost raniti intr-un accident rutier petrecut in Prahova. Trei masini au fost implicate

Doi barbati au avut nevoie de ingrijire medicala de urgenta dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier petrecut in comuna prahoveana Berceni. Trei masini au fost implicate.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )