Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa are o problema: felul in care sunt tratati nomazii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europa are o problema: felul in care sunt tratati nomazii

Inegalitatile se fac simtite in continuare in Uniunea Europeana, pe diverse paliere, in ciuda eforturilor pe care le fac autoritatile. Speranta de viata a persoanelor nomade din Europa de Vest este cu zece ani mai mica decat a populatiei generale, indica o ancheta la nivel european, care scoate la lumina saracia si inegalitatile frapante de care sufera aceste minoritati din tarile bogate ale blocului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

E oficial! Orele se muta online! Care sunt unitatile de invatamant unde elevii vor face orele de acasa in vederea alegerilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca, in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din anul 2020, activitatile didactice sa se desfasoare in sistem on-line.

Care sunt parintii care pot cere zile libere platite pentru a sta cu copilul acasa in perioada scolii online

Scoala a inceput de doar o saptamana, insa in multe dintre scoli scenariul initial a fost schimbat. Astfel, acestea au trecut din scenariul verde sau galben in scenariul rosu. Cu alte cuvinte, elevii invata exclusiv online. Tocmai de aceea, este important pentru parinti sa stie care sunt conditiile in care pot cere zile libere platite de la angajator pentru a ramane cu copilul la domiciliu.

Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Chiar daca noul an scolar a inceput doar de o saptamana, in multe institutii de invatamant situatia s-a schimbat radical. Pandemia de COVID-19 ridica probleme seriose autoritatilor, dar si parintilor si bunicilor. in doar cinci zile de desfasurare a cursurilor, multe scoli au trecut de la orele de la clasa, la orele online, desfasurate in .

Nicusor Dan: Problemele bucurestenilor vin din coruptie, din incompetenta si interesele gastii Firea - Pandele Care sunt solutiile (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a facut un scurt bilant al mandatului Gabrielei Firea la PMB si a rezumat solutiile cu care vine el pentru a rezolva gravele probleme ale Bucurestiului.

Noutati in FIFA 21: care sunt cluburile, ligile de fotbal si stadioanele disponibile

Pentru ca urmeaza sa fie lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru fanii inraiti ai fotbalului, EA prezinta detaliile dinFIFA 21 care te vor face sa vrei jocul. Anul acesta, FIFA.

Cati romani vindecati de COVID-19 au donat plasma, care sunt orasele cu cei mai multi si orasele cu cei mai putini donatori: Media donatorilor este sub 1%, in timp ce media europeana e 7%

Sub 1% dintre romanii vindecati pana acum de COVID-19 au donat plasma ce poate fi folosita la tratarea pacientilor infectati, in timp de media europeana este de 7%. Debirocratizarea metodologiei de colectare a plasmei a dus insa la cresterea de peste 3 ori a numarului de proceduri de plasmafereza donare de plasma) in perioada 11 august - 15 septembrie, arata datele facute publice de Florin Hozoc, CEO al Besmax Pharma Distribution, compania care a donat statului roman singurele 18 aparate de plasmafereza disponibile in tara noastra.

Daniela Radulescu, consilier PMP la Braila: 1.000 de lei pentru fiecare nou-nascut, un proiect aprobat Care sunt proiectele pentru mandatul 2020-2024

Consilierul local municipal Daniela Radulescu, candidatul care deschide lista Partidului Miscarea Populara PMP) pentru Consiliul Local Municipal Braila, si-a facut bilantul mandatului care se va incheia in 27.

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul din care face parte vine in fata alegatorilor cu programe bine.

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona Vladica (PMP): A venit timpul sa ne alegem acei conducatori care sunt capabili sa acceseze bani europeni (VIDEO)

Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi, a declarat, luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul din care face parte vine in fata alegatorilor cu programe bine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )